Navbar sticky

nedelja, 22. marec 2020

Miss Alice - Hey Gorgeous!


Vlaženje je osnova lepe in negovane kože ter poleg SPF zaščite moja vsakodnevna negovalna stalnica, s katero poskrbim za prožnost, sijaj, negovanost in posledično lepši nanos ličil. Vse se začne pri negi in v svoji rutini imam novega lupčka Miss Alice Hey Gorgeous (klik), o katerem vam še nisem govorila!

Začeti moramo pri sestavinah, ki so naravnost fantastične! Še posebno me radosti kratek, a smiseln seznam sestavin brez nepotrebnega bullshita, nepotrebne kemije, filerjev ali (drugje vse prepogostega motilca, iz moje strani osovraženega) alkohola. 
Ker je Hey Gorgeous v osnovi vlažilni serum tudi med glavne sestavine spadajo vlažilci. Osnova so torej rožna voda, glicerin, pomirjujoč pantenol in hialuronska kislina, vendar se tukaj stvar še ne konča. 

Všeč mi je njegova kompleksna sestava, saj Hey Gorgeous (dajmo mu v nadaljevanju ljubkovalno reči kar Gorgi) ni samo dober vlažilec, ampak med drugim vsebuje tudi PHA kislineTe so nežnejša oblika bolj poznanih AHA kislin. Tudi PHA odstranjujejo odmrle celice s površine kože, vendar brez draženja do katerega lahko prihaja pri višjih koncentracijah AHA kislin.

Poleg sestavin me navdušuje tudi občutek na koži. Velikokrat se mi je že zgodilo, da me je sestavinsko čudovit (ali vsaj dostojen) produkt ob uporabi pustil mrtvo hladno, saj se z mojo kožo preprosto ni ujel. Ker je vsaka koža poglavje zase s svojimi specifikami in potrebami, se kombinacije in koncentracije tega in onega na koži preprosto vedno ne ujamejo. Pri Gorgiju temu ni tako, saj je občutek na koži zelo prijeten. Serum se hitro vpije in kar je meni najpomembneje, za sabo ne pušča lepljivega občutka. To pripisujem dobri kombinaciji sestavin in dovolj redki konsistenci, ki na koži ne deluje težko (tebe gledam lepljiva The Ordinary hialuronska kislina, ki si mi zapackala pore!) ampak vlažilno, prijetno, dišeče
Pa smo že pri vonju. Ja, Gorgi je odišavljen, kar v #nobullshit negovalnem svetu hitro dobi negativen prizvok. Veš čas vas učim, da parfum v kozmetiki, kaj šele negovalni nima kaj iskat, na kar gre biti še posebno pozoren ob občutljivi koži. Vseeno iskreno priznam, da me tu vonj sploh ne moti. Ni težek, umeten ali agresiven, temveč prav naravno pomirjujoč, zeliščen, ki se tudi hitro razdiši na moji sicer ne občutljivi koži, ki ves čas testira in preizkuša to in ono. 


Gorgi se zlahka plasti tudi z drugimi produkti (krema, SPF, puder) in tudi v tem smislu ni problematičen. 
Na splošno so vsi serumi redkejši in prenesejo plastenje. Spomnimo se, vrsti red lepotičenja gre navadno takole: čiščenje in eksfoliacija, tonik, serum, krema, SPF, ličila. 
Vlago v kožo tako "zaklenem" z nekoliko bogatejšo kremo (navadno The Ordinary NMF), ki jo slojim čez Gorgija in deluje kot okluziv. Ker imam suho kožo je zgolj serum premalo in me tekom dneva začne zategovat, morda pa bi ob bolj oljnati koži ali toplejšemu delu leta bil dovolj tudi samostojno.


Embalaža je lepa, funkcionalna, na kapalko. Čeprav v osnovi kupujem izdelke in ne vse reklame ki stoji zraven, je branding Miss Alice tako posrečen, da ti zleze pod kožo! Seveda je bistvena vsebina, vseeno pa me tudi urejena spletka, smešni napisi in sama vizualna podoba dodatno pritegnejo. Poglejte si recimo tole, no!❤️😹Cena je malce višja, vendar še vedno razumna. Za 15 ml serum boste odštele 20€, ki vam bo po navedbah na spletni strani zadostoval za 2-3 mesece redne uporabe. No, jaz s serumom res ne šparam, tudi na vrat in dekolte (prosim, ne zanemarjajte teh dveh delov, ki sta prav tako pomembna!) pa ga v treh mesecih še nisem porabila. Na svoj majčken, petite obraz ga nanašam enkrat dnevno in računam, da bom eno stekleničko porabila v 5 mesecih, kar se mi tudi iz finančnega vidika ne zdi tako potratno. Velikokrat lahko najdete tudi kakšno kodo za popust ali brezplačno poštnino, kar naredi nakup ugodnejši. Nenazadnje pa gre za slovensko znamko, ki resnično veliko vloži v samo kvaliteto, ne testira na živalih, je estetsko dovršena in učinkovita. Pa ve, poznate Miss Alice? Ste kaj že preizkusile?

V nadaljevanju sledi še kakšna objava, saj Gorgi ni edini, ki me je navdušil ❤️. 

 Za več video vsebin, ažurnih informacij in javljanj pa mi lahko slediš na Instagramu @evaa.lap, kjer sem trenutno najbolj aktivna.

Pozdravček,
*Objava je nastala v sodelovanju z Miss Alice (klik) 

*Foto: marko.in.the.air. (klik)

Ni komentarjev :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...