Navbar sticky

sreda, 18. april 2018

Zima, adijo!


Fotografije iz današnje modne objave so nastale januarja, točno na moj rojstni dan in sedaj je res skrajni čas da jih objavim. V vmesnem času se je zgodilo toliko stvari, ki so mi jemale čas in energijo, da sem blog za nekaj časa malo odklopila, a se vračam na stari tir. 

Čeprav so temperature že popolnoma spomladanske, znajo biti večeri in jutra še vedno hladna. V takih primerih pride prav preprosta in varna izbira, kot je oprijet jeans in nekoliko ohlapnejši pulover. Ampak bodimo iskreni, hladnih dni je bilo dovolj! Meni se je že malo mešalo od nizkih temeratur, s katerimi nam je postregla letošnja zima. Mraz preprosto ni zame. Potrebujem svetlobo, sonce, toploto, ki mi dvignejo razpoloženje! in tega bo v prihodnjih dneh več kot dovolj.

Vseeno bi rekla, da je spodnji outfit izi, lep in komot. Celo petke, ki so glede na višino in obliko presenetljivo udobne. V njih brez težav zdržim cel dan, nosila pa sem jih tudi na 12 urni oktobrski lepotni konferenci.

Tokrat sem posegla po nekoliko močnejših barvah za oči, kar sicer zame ni značilno, saj imam raje bolj umirjene tone in pri senčenju ne kompliciram kaj preveč. Ne morem se odločiti, ali mi temnejše barve sploh pašejo. 

Novi pridobitvi sta H&M gloss v dobro pigmentirani in obstojni vijola barvi ter parfum Chanel Gabrielle. Ta me z dišavami nikoli ne razočara, preprosto so mi pisane na kožo. Gabrijelca je močna, prijetna, drugačna. Omamen vonj z notami jasmina, sandalovine in ylan ylanga diši cel dan in je res nekaj posebnega. 
 
Jeans: Zara
Puli: H&M
Jakna: Tom Tailor
Obutev: Zara
 
Clutch: Guess
Očala: Moschino
Šminka: H&M

Fotograf: Luka Tozon 


1 komentar :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...