Navbar sticky

nedelja, 31. december 2017

Blogmas #25 Moji vtisi norega decembra na Mademoiselle Eva

Blogmas se bliža koncu in danes bi rada povzela svoje občutke glede decemberkega dogajanja na blogu.

December je bil zame precej naporen mesec v katerem se mi je zvrstilo kup obveznosti. Od dvotedenske študijske prakse, ki mi je vzela večino dneva, kasnejšega pisanja poročil, priprav na kolokvije in druge študijske obveznosti. Vmes sem tudi zbolela in vsega enostavno nisem mogla izpeljati točno tako, kot sem si sprva optimistično zastavila.


Kljub temu, da mi 30 vsakodnevnih objav na blogu ni uspelo narediti, sem s samim rezultatom zelo zadovoljna. Na blogu se je v decembru zvrstilo 25 objav, pri katerih so mi bile v veliko pomoč moje zveste bralke, ki so soustvarjale vsebino blogmasa ter se preizkusile v blogerski vlogi. (klik).

Ker sem se takega projekta lotila prvič, nisem vedela kaj točno lahko sploh pričakujem. Ali bo sploh interes za sodelovanje? Kaj pa, če jim izdelki ne bodo všeč, ali mi svojih ocen ne bodo poslale, sem se na začetku spraševala...Vendar se je večina mojih dvomov izkazalo za neresničnih. Malo me žalosti, da  se je vseeno našla ena od udeleženk, ki se mi kljub prejetemu paketu ni več javila. Kako se je obnesel serum za rast trepalnic iz Dragocena.si in Oriflame parfum tako ne bomo nikoli izvedeli, saj je Anja po prejetem paketu poniknila neznano kam in na moja sporočila ni več odgovarjala. To me jezi iz enega samega razloga - ker veliko dekletom, ki so si izziva želele, zaradi ogromnega zanimanja nisem mogla dati priložnosti in ker je bil prav interes za omenjena izdelka ogromen. Resnično mi je celotna organizacija, pošiljanje in dogovarjanje s podjetji vzelo veliko časa in energije, zato bi si želela, da je podobnih primerov v prihodnje čim manj, če bom še prirejala podobne izzive.

En spodrsljaj pa ne uniči vsega ostalega. Punce so me resnično presenetile tako s samim interesom za sodelovanje kot tudi objavami. Ni se namreč šlo le za podarjene izdelke, ampak samo testiranje in ustvarjanje objav, kar zahteva veliko truda, časa in ustvarjalnosti. Vesela sem, da so dekleta, ki so se želela preizkusiti v vlogi blogerke za en dan tako potrudile in po njihovem poročanju v ustvarjanju uživale - kar je bil tudi glavni cilj vsega skupaj. Upam, da se bo kakšna opogumila tudi za svoj lasten blog saj ne dvomim, da bi bile nekatere v tem odlične. 

Kot sem že v uvodni objavi s predstavitvijo projekta (klik) najavila, bo blogerka z največ ogledi v 24 urah po objavi prejela še posebno darilo - Loccitane set gela in losjona za telo iz  nove kolekcije Terre de Lumiere. 

Zmagovalka je Vanessa Ilnikar s svojo objavo o Max Factor tekoči podlagi in kompaktnem pudru (klik). Vanessi še tukaj iskreno čestitam! Jasno je, da je svojo nalogo vzela resno in izdelka dobro stestirala ter nam posredovala podrobno oceno, jo opremila s slikami, primerjavami in pod drobnogled vzela vse možne karakteristike. 

Če povzamem, sem vesela, kako se je december na blogu Mademoiselle Eva odvil. Dobro ste ga sprejeli tako bralci kot tudi moje decemberske so-blogerke.
S svojim ustvarjanjem sem vedno želela ostati pristna in povezana z bralci. Mislim, da mi je tokrat uspelo, zato lahko tudi v prihodnje pričakujete kakšen podoben izziv.Pozdravček in vse dobro v novem letu želim,

Ni komentarjev :

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...