Navbar sticky

torek, 12. december 2017

Blogmas #12 Prijateljstvo in podpora


Lagala bi, če bi napisala da blogerke sadimo rožice in smo ves čas polne ljubezni in podpore druga do druge. Bloganje postaja vse bolj tekmovalen ženski šport v katerem so spletke, grdi pogledi in širjenje laži prisotni. Ampak še zdaleč ne prevladajo nad vsem dobrim, kar blogerstvo prinaša. 

Poleg sodelovanj z različnimi znamkami in prejemanja PR paketov sem v zadnjih treh letih pridobila še veliko več. Tiste nematerialne stvari, ki se jih z denarjem ne da kupiti. Nova poznanstva in prijateljstva.  Blogerska pot me je pripeljala do deklet, s katerimi se srečujemo na lepotnih blogerskih dogodkih in s katerimi izmenjamo par besed ter se na ulici pozdravimo, pa tudi do čisto pravih prijateljstev. Ki se ne končajo pri organiziranih dogodkih, temveč nadaljujejo v sproščena druženja in kofetkanja. Osrečujejo me predvsem tisti odnosi, ki ne bazirajo na rutinskem srčkanju slik na družabnih omrežjih, ampak predstavljajo nekaj več. Medsebojno podporo, spoštovanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. 
 
Danes si lahko ogledaš kako smo štiri blogerke, pa tudi prijateljice preživele prijeten zimski dan poln smeha, zabave in lepih trenutkov. Pošalile smo se, da kar  malo spominjamo na dekleta iz kultne serije Sex v mestu. Vloge bi si sicer težko dodelile, vsekakor pa je prav vsaka izmed nas posebna na svoj edinstven način.

Rebeka je srčna in karizmatična lepotička, ki ustvarja Becky's world, poleg tega pa na svoji Facebook strani deli modre misli, ki se te dotaknejo. Najin pogled na svet je zelo podoben, zato lahko čvekava  ure in ure.

Katja je zabavna in iskrena lepotno-modna navdušenka, ki svoj Viva la Vida ustvarja že pet let in z nami deli svoja lepotna in modna odkritja, pa tudi globoka razmišljanja. Deliva si ljubezen do živahnih mat šmink in pristnega stika z bralci.

Tanita je mlada ambiciozna podjetnica, ki na svojem Tanita Weith blogu z nami deli svoje stajling kombinacije in lepotne ocene. Vesela sem njenih iskrenih nasvetov in podpore. Ko sva skupaj, nama nikoli ni dolgčas!

Ne morem niti mimo naše Aide, ki je projekt podprla s čudovitimi fotografijami. Še enkrat je dokazala, da je  vredno investirati v kvalitetne slike, ki se s tistimi ki jih škljocnemo s telefoni pač ne morejo primerjati. Vsekakor bom kakšno dala v okvir in tako lepe trenutke za vedno ohranila žive in sveže. 

Vse skupaj se odlično ujemamo in dokazujemo, da med bejbami ne vladata samo rivalstvo in zavist, ampak  so podpora, zaupanje in prijateljstvo odlike, ki lahko zaznamujejo ženski odnos - tudi našega!
2 komentarja :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Lepo si zapisala <3

Hihi, ja res živahne barve so najine, če naju bom z nude šminko vidla obe hkrati bo res čudež :D

French Vanilla pravi ...

Joj kak ste luštne. Prave lepotičke na kupu ��

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...