Navbar sticky

ponedeljek, 18. december 2017

Blogerka za en dan #18 : Jessica Phenom laki za nohteDrage bralke, pozdravljene.

Zelo sem vesela, da sem bila pri super blogerki Evi izžrebana za njen izziv BLOGERKA ZA EN DAN.
Evino stran imam zelo rada, ker me fascinira njena iskrenost, smisel za pisanje in urejenost.
Težko je bilo stopiti v njene čevlje, res so mi preveliki, ampak se bom potrudila.
V roke sem prejela krasen Jessica set za nohte. Kompletek vsebuje tri lakce, barvnega, podlak in še nadlak oz. finale shine. 


Barva je perfektna in kot ustvarjena za prihajajoči, praznični čas. Je res zanimive, lesketajoče se rdeče barve, z bleščicami, ki se sramežljivo zalesketajo vsakič, ko nanje posije sonce.
Čopiči lakov so funkcionalni in z njimi lakiranje lepo in gladko poteka. So ravno dovolj veliki, da zapolnijo noht in se s tem ne dotikajo obnohtne kožice.
Pri lakiranju grem skozi tri faze, zato razumem bojazen mnogih, da traja predolgo.
A strah je odveč. Vsak las se posuši izredno hitro in s tem omogoča, da je naša manikura pripravljena v najkrajšem možnem času.
In sedaj…. NAJPOMEMBNEJŠI DEL. Vem, da večina predstavnic ženskega spola lake ocenjuje po obstojnosti. Priznam, da sem tudi sama ena izmed njih. Obstojnost lakov bi od 1-10 ocenila s 7.
Nikakor ne zdržijo obljubljenih 14 dni. Kljub temu, da sem se res potrudila in nenehno uporabljala rokavice in se izogibala preparatov, ki bi lahko skrajšali njegovo obstojnost. Realno lahko govorimo o štiri, maksimalno pet dnevni obstojnosti.
Ampak roko na srce, tudi ta se mi zdi zadovoljiva in še vedno vodilna pred mnogimi konkurenti.  Odstranjuje se lepo in za sabo ne pušča sledi.
S svojimi  14 ml je lak večji od večine, ki si jih lastim. To pomeni, da ga bom lahko dolgo uporabljala in v njem uživala.
Če povzamem, bi rekla, da gre za dober set, čeprav ne doseže obljub proizvajalca. Vseeno pa bi se oz. se najverjetneje bom odločila za ponoven nakup, ker me prepriča z lepo barvo, gostoto in visokim sijajem.
Vsem bralkam želim lep dan in krasen zadnji  mesec leta.

KLARA 

Ni komentarjev :

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...