Navbar sticky

sreda, 6. december 2017

Blogerka za en dan #6 AVON črna maska in osvetlitvena maska


Prišel je čas mrzlih dni in naša koža obraza je najbolj izpostavljena zunanjim vplivom, zato se ji moramo prav posebej posvetiti in jo negovati. Kadar želimo naši koži povrniti naraven sijaj je zelo pomembna izbira pravega izdelka za čiščenje, pilinga, tonika, maske in seveda tudi kreme. Na koži obraza se najprej vidijo nepravilnosti, kot so akne, mozolji, popokane kapilare ali dehidriran videz kože. Kot kozmetičarka zelo uživam v svojem poklicu, zato mi je podajanje mnenj o kozmetiki pisano na kožo.

V preizkušanje sem dobila dve maski od Avona in sicer iz linije CLEARSKIN masko Pore & shine control black mineral mask, ki je primerna za nečisto, mastno in mešano kožo. Druga maska pa je iz linije PLANET SPA: Osvetlitvena maska za obraz z bisernim prahom in morskimi algami. Vsako masko sem preizkušala dva tedna, da sem lahko opazila kakšne spremembe.

    
Pore & shine control black mineral mask:
Črna maska za obraz z minerali poživi in napolni kožo z energijo, saj nase veže prekomerno maščobo iz obraza. Formulirana je z mešanico glin, ki privlačijo umazanijo iz por kot magnet. Kožo očisti ter jo pusti svežo in matirano.
Maska se nanaša v tankem sloju ter se pusti 10 do 15 minut na obrazu oz. tako dolgo dokler se barva maske ne spremeni v sivo. 


                                      Jaz z nanosom maske.                                                                                   Izgled kože po maski.


 Iz lastnih izkušenj Vam povem, da maska naredi točno to kar obljublja. Zadnje mesece sem imela težave z nečisto kožo, zato je bila ta maska kot nalašč zame. Moram priznati, da se je moja koža po dveh tednih res popravila.
Uporabljala sem jo vsaki drugi dan ali pa tretji, če sem kdaj pozabila. Koža me je ob nanosu malo pekla, ker namreč vsebuje salicilno kislino (drugače je prijetna). Ko se maska suši dobiš občutek zategovanja obraza. Seveda pa je vredno potrpeti, ker po izpiranju maske koža izgleda čista in sveža.
    
Osvetlitvena maska za obraz:
Gladilna in sijoča maska za obraz z drobljenimi biseri in morskimi algami:
• kožo pusti navlaženo,
• kožo naredi mehko in gladko ter
• odstrani odmrle celice za sijoč videz.
Formula vsebuje morsko sol in izvlečke morskih alg s Karibov ter prah biserov. Zgladi in očisti kožo, ne da bi jo izsušila, jo navlaži ter ji povrne naraven lesk.
Masko nanesemo na očiščen obraz in jo pustimo delovati 10 minut, nato jo izperemo.


Ob nanosu maske je na obrazu občutek ščemenja. Čutijo se delčki, zato maska ni gladka ampak na občutek deluje kot  piling. Maska nas na obrazu hladi. Mene hlajenje osebno ni motilo,  ampak mi je bilo prav prijetno. Maska ima zelo prijeten vonj in z lahkoto se izpira ter nanaša. Po izpiranju maske je koža na otip zelo mehka in sijoča. Daje videz navlažene kože in ne dehidrirane tako, kot zgleda koža pred nanosom maske.  

  
V veselje mi je bilo testirati izdelka in napisati mnenje. Upam, da Vam bo moje mnenje prišlo v poštev pri lažji izbiri. Moja koža je po enem mesecu sijoča in polna energije!

Nina Topolovec

Ni komentarjev :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...