Navbar sticky

sobota, 30. december 2017

Blogerka za en dan #24 Ocena sladkorčkov iz Ličila.si

Pozdravljene, drage bralke. 

Zelo sem vesela, da sem bila ena izmed srečnic, ki so imele možnost preizkusiti izdelke, ki jih je Eva podarjala v nagradni igri v sklopu Blogmasa. 
Prejela sem same fantastične izdelke, ki kar pobožajo oko in tukaj je moja ocena. 
Tri prejete produkte bom razporedila po všečnosti od najboljšega, do najslabšega. 

Moj absolutni favorit paketka je GOLDEN ROSE MAT TEKOČA ŠMINKA, v tisti pravi, rdeči barvi. 
Najprej me je navdušil odtenek, ki je idealen za prihajajoče decembrsko vzdušje, kasneje pa tudi njena obstojnost, lahkotnost in občutek, ki ga pusti na ustnicah. 
Je popolnoma mat, hkrati pa zdrži hrano, pijačo, poljube in še vedno ostane na mestu. Vidno je samo majhno bledenje. 
Je absolutno najboljša šminka kar sem jo preizkusila v zadnjem času, zato lahko rečem, da sem popooooolnoma navdušena. 
OCENA: 10/10

Do sedaj nisem nikoli uporabljala fiksirnega pudra, ampak odkar sem spoznala BANANA POWDER MAKE UP REVOLUTION, bo temu drugače. Gre za super produkt, ki omogoča, da naša podlaga obstoji na mestu, da je fiksirana, pri tem pa obraz še rahlo obarva. Kljub dobri prekrivnosti, pa lahko koža vseeno diha. Puder nanašam s čopičem in krožnimi gibi. Nad izdelkom sem impresionirana in ga iskreno priporočam.
OCENA: 10/10
Zadnji produkt je UNICORNS HEART. Glede na to, da me evforija samorogov ni tako zelo prevzela, je bilo že začetno navdušenje malo manjše. Izdelek je res fotogeničen, lep in nadvse poseben, a za moj okus je vseeno nekoliko preveč mavričen in barvit. Je primeren za punce, ki si upajo nekoliko več in se ne bojijo izstopati. Jaz pa bom raje ostala kar pri zlatih, ker mi ti bolj ustrezajo. 
OCENA: 7/10 

Če povzamem, sem izredno vesela, da sem imela to edinstveno priliko za testiranje tako super produktov in postala blogerka za en dan. Hvala, Eva in čaroben december vsem. 

Klarina

Ni komentarjev :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...