Navbar sticky

petek, 29. december 2017

Blogerka za en dan #23 6 zanimivosti o Lushu in ocena izdelkov

Ko me je blogerka Eva obvestila, da bom testirala izdelke za njen Blogmas, sem bila vzhičena.
Super je, če lahko postaneš blogerka za en dan.
Še bolj super je, da sem prejela izdelka, ki sem si ju dejansko močno želela.

Lush me vedno znova navdušuje z zanimivimi, drugačnimi izdelki, ki kar kličejo po pozornosti. Enostavno se moraš ustaviti in jim nameniti delček svojega časa.
V test sem prejela  The rough with the smooth masleno ploščico in New tretma za suhe lase.

Izdelka dišita tako fantastično, da sem se z veliko težavo lotila testiranja. Pustila sem ju namreč na hodniku in celotno stanovanje je bilo zapeljano v čudovit, zeliščni vonj.NAJPREJ PA NEKAJ ZANIMIVOSTI O LUSHU…
- Prvi ročno izdelani izdelki segajo v leto 1995, vendar sega njihova zgodovina še dlje v preteklost.
- Ekipa Lush je skupaj že več kot dvajset let.
- Ime Lush je bilo izbrano na razpisu objavljenem v katalogu.
- Obstaja več kot 700 prodajaln po svetu  in 6 tovarn, od katerih je ena na Hrvaškem.
- Verjetno so edino podjetje, ki v proizvodnji uporablja absolut jasmina (dražji od zlata).
- Vsi Lush izdelki so ročno delani in ko podjetje raste zaposluje ljudi, ne stroje.


Najprej sem uporabila masleno ploščico… Gre za izdelke, ki so super primerni za tiste, ki enostavno ne najdejo časa, da bi se po tuširanju mazali še s kremo. Polne so kakovostnih in hranljivih snovi,
So v trdi obliki, moja pa ima poleg vseh krasnih lastnosti še sestavo v teksturi pilinga, ki odlušči staro in nahrani novo plast kože.

THE ROUGH WITH THE SMOOTH je piling na osnovi sladkorja, v kombinaciji z vlažilnimi sestavinami kot so maslo muru muru in ricinusovo olje za nego kože. Dodano mu je tudi olje pačulija, črnega popra in absolut vanilije.

Koža je po tuširanju in njegovi uporabi čudovita mehka, gladka, sveža in sijoča. Za piko na i, pa je ovita še v čudovit vonj, ki se na koži ohrani zares dolgo.NEW TRETMA ZA LASE je ploščica na palčki, ki se topi ob zelo visoki temperaturi. Zmeša se z vrelo vodo (seveda malo počaka, prb 20 min.) in potem  se nanese na suhe lase. Udobno se namestiš, lotiš kakšnega opravka in podobno, ter po 20 minutah spereš. Nato sledi uporaba ostalih produktov, ki jih uporabljamo za lasno nego.

Gre za tretma, ki ga lahko izvajamo doma, a to vsekakor ne pomeni, da je zato kaj manj učinkovit. Gre za poseben občutek na lasišču, ki daje vedeti, da se izdelek ob uporabi prebija vse do lasnih korenin. Jojobino in olivno olje lase navlažita, poskrbita, da se lesketajo hkrati pa izboljšata njihovo trdnost, absolut koprive in rožmarina, pa jih osvežita. Eterična olja stimulirajo lasišče in v njemu pospešujejo pretok krvi.Moja izkušnja je izredno pozitivna. Priznam, da sem se na začetku kar malo bala kako bo vse skupaj potekalo, potem pa sem ugotovila, da je bil strah odveč.

Lasje po uporabi so dejansko obnovljeni, osveženi, sijoči, pa še krasen vonj po sestavinah iz tretmaja imajo. Jaz sem navdušena in mislim, da si bom tretma kupila še kdaj, kljub temu, da je cena kar visoka.
Zanj boste odšteli 9,95€/20g, ampak sama menim, da se glede na rezultate to tudi izplača.

Zahvaljujem se Evi za možnost sodelovanja! Bilo mi je v veselje. 

INA  

Ni komentarjev :

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...