Navbar sticky

četrtek, 28. december 2017

Blogerka za en dan #22 Paese - več kot dobrodošla novost na slovenskem tržišču

Če do sedaj še nisi slišala za Paese Cosmetics, ti naj za začetek povem, da gre za znamko kozmetičnih izdelkov, ki si vedno bolj utira pot na slovensko tržišče. Tudi sama do nedavnega še nisem slišala veliko o tej že na prvi pogled zanimivi znamki, zato sem se z veseljem odločila sprejeti izziv in testirati njihove izdelke. Priznati moram, da me čeprav sem testirala pet različnih izdelkov nihče od njih ni pustil hladne in sem bila nad njimi več kot samo pozitivno presenečena, tako da lahko z veseljem izrečem dobrodošlico Paese cosmetics in komaj čakam, da v roke vzamem še kakšen njihov izdelek. Če tudi tebe mika da bi preizkusila njihove izdelke jih lahko najdeš na spletni strani paese.si,  če pa se kdaj mudiš v Ljubljani pa le pokukaj v njihovo od decembra dalje na novo odprto fizično trgovino, kjer pa imajo celo svoj make-up school room. Izdelki Pasese Cosmetics, ki sem jih testirala in bodo ocenjeni v tej objavi so naslednji 
- Silky matt nude tekoči šminki v odtenkih 715 in 711
- Sparkle senčilo sive barve v odtenku 418 
- Brow couture pomade v odtenku 02 blonde  
-  Brow couture gel v odtenku 02 blonde 
Brow couture pencil v odtenku 02 blonde

LEPO OBLIKOVANE OBRVI BREZ UMETNEGA VIDEZA
Moje osebno mnenje je, da je najlepši »naravni« videz obrvi. Zame to pomeni, da niso obrvi za več kot par odtenkov temnejše od naših las ter da niso linije preveč ostro zarisane, obrvi pa ne dajejo videza, kot da jih je nekdo pobarval s flomastrom. Namreč v dvomu zame še vedno velja pravilo »manj je več«. Zdi se mi, da imamo največ problemov z ustvarjanjem naravnega videza obrvi ravno blondinke, saj lahko naše obrvi zaradi pretemne barve izdelkov izpadejo zelo umetno. Že velikokrat pa sem se srečala s situacijo, ko določena znamka, ki je dosegljiva tudi v drogerijah ne ponuja dovolj svetlih odtenkov za svetlolaske. Zato lahko na tem mestu rečem »hvala bogu za Paese« saj so njihovi izdelki v odtenku 02 blond kot ustvarjeni za mene in za vse, ki imate svetlejši odtenek las. 

BROW COUTURE GEL – GEL  ZA OBRVI
Brow couture gel se mi je že na prvi pogled zdel zelo inovativno izdelan izdelek za zapolnjevanje obrvi. Sestavljen je namreč iz krtačke iz katere prihaja gel za obrvi potem, ko zavrtimo predel na koncu palčke. Gel se mi zelo dopade zaradi primerne teksture, ki  ni preveč tekoča na drugi strani pa ne preveč lepljiva, tako da se lepo razdeli med naše obrvi. Paziti je treba le, da gel lepo enakomerno porazdelimo po celotni površini obrvi, pri čemer nam bo pomagala dobro oblikovana krtačka na izdelku. Cena izdelka se mi zdi primerljiva z drugimi alternativnimi izdelki in znaša 12 evrov.
  
 
BROW COUTURE POMADE
Priznati moram, da že od nekdaj nisem rada posegala po takšnih pomade brow gelih, morda zaradi slabe izkušnje, ki sem jo imela z  mojim prvim takšnim izdelkov, ki je bil grozne strukture in je popolnoma zalepil obrvi, kot bi jih premazala z lepilom. Zato sem kar nekoliko v strahu odprla ta Paese izdelek in ga previdno začela s čopičkom nanašati na obrvi. Kmalu je bila moja fobija pred pomade geli odpravljena, saj je izdelek je super strukture in nič lepljiv in lepo se porazdeli med dlačice. Lahko se uporabi tako za zarisovanje kot polnjene obrvi in videz z njegovo uporabo izpade zelo naravno. Sama sem spoznala, da če želiš bolj močen make-up lahko ta izdelek kombiniraš z svinčnikom za zarisovanje obrvi, lahko pa ga za bolj mehak videz polnejših obrvi uporabiš tudi samega. Cena za takšen pomade za obrvi znaša 13 evrov, kar pa se mi zdi super pa je to, da je vodoodporen in ustvarja lep matt videz obrvi.

BROW COUTURE PENCIL – SVINČNIK ZA OBRVI
Ko se mi zares nekam mudi ali pa želim res samo naraven videz obrvi največkrat posežem le po svinčniku za oblikovanje, ki pa po mojem mnenju ne sme bit premehak. Paese Couture svinčnik me ni razočaral, saj je trdota konice ravno pravšnja, poleg tega je krtačka na koncu primerno oblikovana za razporejanje obrvnih dlačic. Zagotovo bo svinčnik v moji vsakdanji uporabi, še posebej v tistih dneh, ko se mi zelo mudi, dosegljiv pa je za ceno 9.50 evrov.


SVETLIKAJOČE  SE OČI ZA PRIHAHAJOČE PRAZNIČNE DNI
Edini izdelek, ki sem ga testirala in je namenjen za predel oči je svetlikajoče senčilo sive barve v odtenku 418. Senčilo je lepo pigmentirano, super se obdrži na vekah četudi se ti mudi in ne uporabiš podlage za večjo obstojnost. Seveda ko se boš odpravljala na decembrske zabave le uporabi podlago pod senčilom, da bodo tvoje oči dih jemajoče skozi celotno noč. Senčilo je nekoliko temnejše barve ter se lepo kombinira s svetlejšimi odtenki, idealen pa je tudi za ustvarjanje smokey make-upa. Cena te senčke znaša 8.90 evrov.MATT TEKOČE ŠMINKE, KI NE SUŠIJO USTNIC
Če že na vekah uporabim svetlikajoče se senčke, potem rada posežem po matt tekoči šminki, saj tako bolj poudarim oči, ustnice pa tako ne ostanejo neopažene.  Pri večini matt šmink me najbolj zmoti to, da po določenem času izpadejo suhe na ustnicah in jih je potrebno večkrat obnavljati, če želimo, da zdržijo skozi daljši čas. Kar me je razveselilo pri silky matt nude Paese tekočih šminkah je to, da efekta sušenja ni bilo opaziti, poleg tega so bile lepo obstojne skozi cel dan, tudi ob pitju pijače. Testirala sem dve takšni šminki znamke Paese in sicer prvo v odtenku 715, ki je nekoliko  temnejše nude barve in že nekoliko vleče na rjavo. Druga pa je bolj svetlo rožnate barve v odtenku 711, s katero lahko ustvariš bolj dekliški videz. Cena posamezne matt šminke na paese.si spletni strani pa je 11.99 evrov.


Na koncu lahko zaključim, da so me Paese izdelki resnično navdušili, saj so kvalitetno in premišljeno izdelani, poleg tega pa so lično izdelane tudi njihove embalaže, saj  nekatere izmed njih dobiš zapakirane v kartonastih embalažah. Dolgo sem razmišljala kaj na teh izdelkih bi lahko izpostavila kot pomanjkljivost oziroma kot nekaj kar mi na njih ni bilo všeč medtem ko sem jih testirala, ampak če povem po resnici me na njih ni zmotila niti ena stvar. Tako da se resnično veselim novosti, ki jih na naš trg prinaša Paese Cosmetics s svojimi izdelki in upam, da bodo kmalu njihovi izdelki tudi širše dostopni po Sloveniji v drogerijah. 


Rada bi se zahvalila tudi Evi, ki piše ta izjemen blog Mademoiselle Eva, da mi je ponudila priložnost testirati izdelke in da sem lahko skozi pisanje objave doživela kako zgleda delo lepotnih blogerk. Priznati moram, da res ni tako lahko kot morda zgleda na prvi pogled. Vsem vam, ki ste prebrali to objavo pa želim vesel prazničen december, da ga preživite v krogu vaših najbližjih ter da leto 2018 začnete kar se da uspešno.

Sara

Ni komentarjev :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...