Navbar sticky

ponedeljek, 25. december 2017

Blogerka za en dan #20 Vipera nega za problematično kožo


Hej, hej

Kot blogerka za en dan, sem dobila priložnost, da sem lahko stestirala kozmetiko Vipera in Soraya.  Obe sta posvečeni predvsem boju proti aknam in ostalim nečistočam. 
Torej stestirala sem 4 izdelke. Dva sta me povsem navdušila, medtem ko mi ostala dva žal nista ustrezala.

Cos Medica nočni bio serum je antibakterijski serum za nočno nego z azelaično kislino, ki zavira rast bakterij, ki so odgovorne za nastajanje mozoljev in aken, prav tako pa zmanjšuje izbruhe nečistoč, hkrati pa pomirja rdečico in draženje, ki je posledica nečistoč. Osvetli temne madeže, ki so posledica mozoljev, aken in vnetij, zmanjša vidnost brazgotin in pomirja razdraženo kožo.
Izdelek je definitivno presegel vsa moja pričakovanja. Bistvene spremembe so bile vidne ze po 10-ih dneh.
Ocena: 10/10

Drugi izdelek pa je bila čistilna vodica. Odstranila naj bi vse nečistoče, ki so se tekom dneva nabrale na koži. Kožo bi naj pomirila in pripravila na nadaljno nego. A moja koža je bila po uporabi tega izdelka zelo razdražena, rdeča in tako suha, da me je že kar bolelo.
Ocena: 3/10


V roke mi je prišla še dnevna vlažilna kremica, ki pa mi žal ni ustrezala. Namenjena je bila negi suhe kože, moja koža pa je mastna in se mi je po uporabi kreme še bolj svetila kot običajno.
Ocena: 2/10

Definitivno pa ne morem mimo Sorayinih črnih mask za odstranjevanje ogrcev. Ta maska dela čudeže, še nikoli mi ni nobena maska popolnoma odstranila ogrcev tako kot je to naredila ta. 
Ocena: 10/10

Pia Globačnik

P.S.: moram priznati da me je tale izkušnja kar malo navdušila nad blogom. No mogoče se pa še kdaj beremo :)

Ni komentarjev :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...