Navbar sticky

sobota, 2. december 2017

Blogerka za en dan #2 LOV Eyevotion luxurious paleta senčil

Se še spomnite otroškega navdušenja nad darili pod jelko na božično jutro? In kako ste komaj čakali, da strgate papir in odkrijete igrače, s katerimi ste se, če ste vsaj malo kot jaz, hoteli igrati kar pet različnih iger naenkrat? No, letos je zame božič prišel že v začetku novembra, ko sem dobila obvestilo, da me na pošti čaka paketek in sicer L.O.V. Eyevotion luxurious eyeshadow palette  No 720 – Devoted to Metallics. 


Po prevzemu sem ugotovila, da imam dve možnosti. Prva je bila ta, da se odpravim domov, preoblečem v udobna oblačila, odprem paketek in začnem s preizkušanjem. Druga pa, da paket napadem kar na pošti, že zato da si na hitro potešim radovednost. Dama, kot sem, sem izbrala drugo možnost in moram priznat, da nisem ostala razočarana.

Glede na to, da krovna znamka Cosnova poleg znamke L.O.V. zajema tudi Essence in Catrice, sem pričakovala, da bo izdelek v plastičnem pakiranju. Ampak je bila paletka na moje presenečenje zapakirana v svojo škatlico, kar jo je v mojih očeh takoj postavilo med bolj kvalitetne izdelke. Tudi sam zgornji del palete je iz nekoliko trše gume, ki bo veliko lažje prenesla vse nehotene udarce in padce. Z veseljem bi rekla, da nikoli ne poškodujem svojega makeupa, ampak bi to bila velika laž. Sem pač bolj nerodne sorte. Prav tako mislim, da bo marsikdo cenil prisotnost ogledala, ki ne popači podobe, je ravno prave velikosti in o katerem pri nižje cenovnih izdelkih navadno ni ne duha ne sluha.


Ker sem študentka, že iz navade najprej preverim ceno, ki je v tem primeru 14,99€. Se pravi, da še vedno spada v isti cenovni razred kot znamka Catrice, vendar bi jo jaz uvrstila na nekoliko višji konec. Osebno se mi zdi, da je L.O.V. neke vrste njena nadgradnja, kar mi je všeč, ker ima Catrice pri senčilih za oči po mojem mnenju problem s pigmentacijo.
Paleta Devoted to metalics s tem nima nobenega problema, barve so namreč obstojne tudi več ur. Je pa res, da osebno nimam navade popravljati makeupa čez dan in delujem po »zdrži kolikor zdrži« principu, tako da težko povem točno, koliko časa so barve obstale. Če pa katero potolaži, se po celem dnevu ob pogledu na svoj obraz v ogledalu nisem ustrašila, tako da to tudi šteje. :)


Kar mi je posebej všeč in mislim da bo marsikoga pritegnilo, je to, da se barve lahko nadgrajuje, se pravi, da jih lahko obdržite zelo nežne ali pa jih nadgradite toliko, da bojo res izstopale. Sama imam navado uporabiti svetlejše barve za notranji, temnejše pa za zunanji del oči in ker sem paleto uporabljala čez dan se nisem trudila z pretiranim nadgrajevanjem barv.  Moram pa priznati, da je bila zlata barva nekoliko močnejša od rožnate, tako da se bom  v prazničnem decembru osebno raje zatekala prav h zlati, že zato ker imam zelo svetlo polt in se mi zdi, da bi me druga preveč izprala.
Kar se tiče highlighta, sem bila zelo skeptična,že zato, ker mi do sedaj ni uspelo najti pravega. Eni se namreč svetijo kot novoletna jelka, drugi pa pustijo samo belo sled brez kakršnega koli sijaja. Ta, moram reči, da mi je bil kar všeč, sem se pa naučila, da je manj v bistvu več tudi v tem primeru. Če ga je preveč, dobi namreč metalno srebrno barvo in iz prve roke lahko potrdim, da tega nočete pod obrvmi in na licih.


Gledano v celoti, mislim, da paletka dobro izpolnjuje obljube: mehka na dotik (presenetljivo zadovoljiv občutek), visoka pigmentacija in dolga obstojnost .
In ker december pomeni poleg pocukranih božičnih puloverjev, velikih količin hrane ter obvezne prisotnosti Michaela Bublea tudi bleščeč makeup mislim, da je ta paletka must have za praznične dni :)

Rada

Ni komentarjev :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...