Navbar sticky

petek, 15. december 2017

Blogerka za en dan #15 Dinamično obarvan makeup


Evo sem spoznala kot sošolko na faksu, ter se tako srečala tudi z njenim ustvarjanjem na blogu Mademoiselle Eva. Vedno se trudim, da podpiram domače in poznane ljudi ter izdelke, zato ji z veseljem sledim že od samih začetkov. Pred približno mesecem dni sem se iz radovednosti in, kakopak, brezplačne kozmetike prijavila na izziv Blogmas. Joj, veselje ko sem bila izbrana! Tako sem v testiranje prejela Makeup Revolution paletko s 35 čudovitimi senčili.

Točno poimenovanje je Pro HD Palette Matte Amplified 35 – Dynamic. Pri nas je dostopna na spletni strani Ličila.si in stane 19,99€. Za dotično paleto ne vem, vem pa, da je kozmetika znamke Makeup Revolution sedaj na voljo tudi v drogerijah DM. No, prejmete jo v škatli, zaščiteno z »mehurčki« proti udarcem, na kateri je tudi slika notranjosti ter zapis vseh sestavin iz katerih so senčke narejene. Njen velik plus sta zagotovo ogromno ogledalo, s katerim se lahko naličite kjerkoli ter dejstvo, da ni testirana na živalih. Všeč mi je, da so senčila poimenovana, vendar so oznake zapisane na prozornem lističu.. Če imate doma takega škratka kot jaz, ki rad skriva stvari, potem veste kje bo ta list najverjetneje končal ;) 

Paletka, kot sem že omenila, obsega 35 matte in shimmer senčil v temnih in svetlih nude, ter čudovitih vijoličnih barvah. Nude odtenki zagotovo pristajajo prav vsem, vijolični so mogoče malce bolj specifični, ampak recimo nam zelenookim čudovito poudarijo oči. V kolikor vam ta nabor barv ne odgovarja, so v tej liniji na voljo tudi druge barvne kombinacije in sicer: Neutrals Warm, Luxe, Commitment, Neutrals Cool, Direction in Inspiration.


To ni moja prva Makeup Revolution paleta in moram reči, da sem pozitivno presenečena. Prvo sem sicer kupila že pred nekaj leti, vendar z njo nisem bila zadovoljna. Senčke so bile slabo pigmentirane, zelo suhe in neobstojne. Paletka, katero sem prejela od Eve, pa se je izkazala kot veliko boljša naslednica. Znamki vsekakor pohvale za izboljšavo! Na Ličila.si obljubljajo da so senčke krasno mazljive in se dobro zabrišejo, so visoko pigmentirane, njihova obstojnost pa je dolgotrajna. Potrdim lahko, da se senčila po prehodni uporabi primer-ja lepo nanašajo in zabrisujejo ter so kar obstojna. Glede pigmentiranosti se najprej nisem mogla opredeliti, saj je to zame ena najpomembnejših lastnosti senčil in je zanjo po navadi treba odšteti malce več. Nekatere barve so res slabše pigmentirane ter obstojne, kar lahko sicer delno rešiš z večjim nanosom, po večini pa so precej dobre. Sama sem preizkusila vijolično obarvan makup, ki je odlično zdržal cel večer.


Če potegnem črto, mislim da je paleta za to ceno in s tem izborom barv super. Priporočam jo zeleno- in rjavookim puncam, ki si želijo vnesti malce barve v svojo make up rutino. Če pa želite intenziven makeup, ki bo kot tak ostal z vami celo noč, vam svetujem, da posežete po bolj »mastnih« tipih senčil.

Lep dan in ustvarjanje želim vsem, Eva tebi pa še enkrat hvala :)

Tjaša

PS: Pri naročanju si poglejte še kakšen review, ker se mi zdi, da so barve na slikah na spletni strani drugačne od dejanskih.


Ni komentarjev :

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...