Navbar sticky

ponedeljek, 11. december 2017

Blogerka za en dan #11 Avon Planet spa vlažilna krema in piling


Živjo punce!

Naj najprej na kratko predstavim kako je prišlo do sodelovanja pri projektu, kateri paketek sem si izbrala oziroma me je »izbral« za testiranje in zakaj sem se za sodelovanje odločila.

Ko sem videla Evino objavo na Facebooku o projektu Blogmas me je takoj zamikalo sodelovanje.

Zakaj?

  •  Ker že nekaj časa z veseljem spremljam predvsem slovensko blogersko sceno in sem se želela v tem preizkusiti tudi sama, 
  • ker obožujem negovalno in dekorativno kozmetiko in z veseljem testiram nove stvari, 
  • ker rada o svojih ugotovitvah poročam drugim – za enkrat največkrat svojim bližnjim in družini, če/ko zberem pogum pa mogoče enkrat tudi na svojem blogu.

             
Seveda sem z veseljem prečekirala njeno objavo in za kakšen projekt gre. Zbrala sem si 4 paketke, ki so me najbolj pritegnili in pri tem, kot da bi tako moralo biti, zamešala paketka št 3 in 4, saj me je na začetku  najbolj pritegnil prav paketek št 3, ki je vseboval komplet lakov Jessica, v vsej svoji vnemi pa sem zapisala št 4. Nestrpno sem pričakovala objavo, v kateri je bilo zapisano katere punce bodo izbrane za testiranje in tako le zagledala moje ime. Bila sem zelo vesela, potem pa ugotovila, da se pod št 4 ne skrivajo lakci ampak paket Avonovih izdelkov , ki mu ob prijavi na projekt nisem posvečala posebne pozornosti. Lagala bi če bi rekla, da sprva ob tej ugotovitvi nisem začutila kanček razočaranja, ki pa je hitro zbledelo, saj mi Avonovih negovalnih izdelkov za obraz in telo do sedaj še ni uspelo preizkusiti, imela pa sem namen to storiti v bližnji prihodnosti, prav tako pa so moji nohti dokaj močni in že po naravi takšni, da se na njih dolgo obdrži skoraj vsak lak, ne glede na kvaliteto, tako da testiranje lakcev ne bi bilo najbolj smiselno. Tako bi lahko rekla, da sem po naključju  zamešanih številk dobila možnost testirati izdelka, ki sta se mi glede na njun opis  (ki sem ga pogledala/prebrala, ko sem zagledala svojo zmoto) zdela pisana na kožo – dobesedno.
Pa sta mi bila res? Odgovor na to vprašanje sledi v nadaljevanju…


Torej testirala sem dva izdelka iz Avonove linije Planet spa in sicer Heavenly Hydration vlažilno kremo za telo in Perfectly Purifying piling za obraz.
Oba izdelka imata lepo embalažo, ki je precej enostavno oblikovana, barve pa so všečne – pastelno naravne kot se za linijo s takim imenom spodobi. 


Ocena kreme:
Krema je imela pod pokrovom zaščitno plast, kar je super saj je tako  pred odprtjem dobro zaščitena pred zunanjimi vplivi, zmotilo pa me je da se plast nikakor ni hotela odlepiti od embalaže, zato sem morala potem uporabiti kar škarje in je prišlo do manjše packarije pri odpiranju. Ker se je nekaj kreme držalo te zaščitne plasti, sem jo kar takoj nanesla na kožo, čeprav pri Avonu svetujejo mazanje po kopeli ali prhanju.
Kaj glede kreme obljubljajo pri proizvajalcu?
Razkošna formula kreme za telo z močnimi vlažilnimi učinkovinami. Vsebuje mikrokapsule z olivnim oljem, ki se med nanosom sprostijo in intenzivno negujejo telo. V kožo jo vmasiramo po kopeli ali prhanju, da koža postane mehka in gladka.

Moj prvi vtis, ki sem ga dobila ko sem kremo nanesla prvič ob odpiranju:
Tekstura kreme je za moje pojme super, je res bogata, ne gre za lahko formulo, ampak je krema gosta, spominja na neke vrste maslo za telo, s tem da je zelo hranilna, kljub temu pa se je ob prvem nanosu vpila zelo hitro. Všeč so mi tudi mikrokapsule z olivnim oljem, ker se zelo hitro raztopijo, in jih ne rabiš vtirati celo večnost, kot se mi je to dogajalo recimo pri Afroditinem jagodnem moussu za telo. Vonj je svež, ni umeten in ga zavohamo takoj ko kremo odpremo.

 
Mnenje po enem mesecu uporabe:
Kremo sem uporabljala približno en mesec, skoraj vsak dan po tuširanju. Običajno sem jo nanašala na celo telo, posebno pozornost pa sem namenila komolcem in spodnjemu delo nog, saj je tam moja koža bolj suha. Po enem mesecu uporabe sem resnično opazila, da je koža na spodnjem delu nog manj suha in bolj navlažena, komolci pa so bili še kar nekaj časa po tem ko sem kremo nanesla dobro navlaženi, čeprav se je naslednji dan suha koža vrnila, kar je pričakovano glede na to imam kožo na komolcih res dokaj suho. Vonj je še vedno intenziven ko kremo nanašamo, izgine pa dokaj hitro, nekje v eni uri oziroma se ga po redni uporabi že tako navadiš da ga ne vohaš več tako kot pri prvi uporabi, kar je škoda ker je res čudovit – svež.


 Ocena pilinga
Kaj glede pilinga pravijo pri proizvajalcu?
Odkrite luščilne lastnosti Mrtvega morja in učinkovito očistite kožo. Perfectly Purifying piling za obraz globoko očisti kožo, da je po videzu in po občutku popolnoma čista.
Uporaba: Bogato nanesite na vlažno kožo. S krožnimi gibi vmasirajte na obraz. Temeljito sperite. Uporaba 3-krat tedensko.

Prvi vtis o pilngu:
Na začetku me je presenetila sama struktura pilinga, ker ne gre za tisti klasični piling z velikimi zrnci, ampak bolj spominja na kremo, ki so ji dodani piling delci, kot na primer  piling kozmetike Gamarde. Čeprav je teh delcev veliko, pa do kože niso grobi, saj so majhni, svoje delo pa opravijo učinkovito. Posebnega vonja nisem zaznala, bi pa rekla da gre tako kot pri kremi za naraven vonj, ampak veliko manj intenziven. Piling je po mojem mnenju primeren tudi za občutljivo kožo, ampak bi v takem primeru priporočila uporabo 1x na teden oziroma po potrebi.
Piling sem nanesla na vlažno kožo, ga vmasirala in nato počakala par minut, da se je malce posušil, nato sem ga odstranila. Koža je bila že na pogled bolj sijoča in resnično čista. Malce me je zmotil le blažji občutek zategovanja po odstranitvi pilinga, čeprav sem  obraz po pilingu namazala s kremico. Nas srečo pa je občutek izginil zelo hitro.Mnenje po enem mesecu uporabe:
Sama sem piling uporabljala 2x na teden, ker bi bilo 3x za mojo kožo, ki je dokaj suha preveč. Ker sama težav z mozolji nimam, v tej smeri o izboljšanju/poslabšanju ne moram poročati, je pa koža opazno bolj čista in po tem ko piling odstranimo dobi tisti glowy look oziroma je opazno bolj sijoča.  Najbolj me je navdušilo, to da na mojem obrazu ni več suhih luščečih predelov, čeprav so se mi drugače, še posebej v jesenskem času dokaj redno pojavljali, tako da je po mojem mnenju to zasluga uporabe tega pilinga, saj v preteklem mescu drugih pilingov nisem uporabljala. Zelo mi je všeč tudi, da je piling izredno nežen, a vseeno učinkovit. Prav tako se občutek zategovanja, ki se je pojavil po prvi uporabi, pri naslednjih nanosih ni več ponovil, kar je super.

Cena izdelkov:
Krema: 13,50€
Piling: 10.50€
Cena se mi za oba izdelka glede na njuno delovanje in učinkovitost zdi primerna, oba pa se tudi porabljata počasi, tako da se splača. Imajo pa pri Avonu občasno tudi akcije, kjer so izdelki znižani tudi do 50% in se jih takrat še bolj splača kupiti oziroma preizkusiti, prav tako pa so sedaj v določenih večjih Tuš drogerijah dobili tudi Avonova stojala z določenimi linijami negovalnih izdelkov, med njimi tudi ta dva, kar je super saj lahko tako izdelke kupimo tudi brez kataloške prodaje in izkoristimo Tušev 25% popust s kupončkom.

Kateri izdelek me je bolj navdušil?
Oba izdelka sta super in sem bila res vesela, da sta oba izpolnila obljube proizvajalca. Če pa bi morala izbirati bi malenkost raje izbrala kremo, saj res kožo »božansko hidrira« in obenem čudovito diši, čeprav bi si želela, da bi vonj trajal dlje. Vsekakor, pa priporočam tudi piling, če želite kožo nežno a obenem učinkovito očistiti. 

Zahvalila bi se Evi, da sem bila lahko del tega super projekta in končno uspela preizkusiti Avonovo negovalno linijo in s tem izdelka, ki sta me resnično navdušila. Želela bi poudariti še, da čeprav sta mi bila izdelka podarjena v test v sklopu projekta je moje mnenje iskreno.
Hvala Eva, v veselje mi je bilo testirati izdelka in napisati objavo, za katero upam, da bo komu, ki se odloča, za nakup teh izdelkov Avonove linije v pomoč in se priporočam še za kakšno podobno sodelovanje.

Ni komentarjev :

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...