Navbar sticky

sreda, 25. oktober 2017

PROJEKT BLOGMAS: Postani blogerka za en dan!

December bo zelo poseben mesec. Ne samo zaradi čarobnega zimskega časa, praznovanj in obdarovanj. Pestro bo tudi na blogu Mademoiselle Eva. Saj veste, kako sem se zadnji dve leti pozimi prav po medvedje potuhnila in blog pustila v polnem mirovanju, lahko bi rekli kar zimskemu spanju. Letos temu ne bo tako in čas je, da se vam oddolžim in nadoknadim zamujeno.

Decembra nas čaka prav poseben projekt, ki bo potekal pod sloganom Blogmas - blogerka za en dan.
Blogmas morda že poznate, saj se ga že leta poslužujejo nekatere blogerske kolegice. Skozi zadnji mesec v letu so še posebej pridne in ustvarjalne in z vami prav vsak dan delijo blog objave. Ker si sama 30 vsakodnevnih objav ob vseh ostalih obveznostih nikakor ne morem privoščiti, sem se odločila, da vključim tudi vas, drage bralke in si delo razdelimo. 15 objav bo nastalo izpod mojih rok, za ostalo polovico pa boste poskrbele same.
Menim, da lahko s skupnimi močmi izpeljemo uspešen projekt, ki se ga verjetno nobena ne bo branila. Beri dalje, pa izveš zakaj 😉
Vem, da si marsikatera potiho želi postati lepotna blogerka. Potrditi ali ovreči slavno tezo, ki jo blogerke pogosto slišimo in se glasi "Pa sej pisanje bloga je pa res čist izi, malo se namažeš, napišeš, pa je"Testirati kozmetiko in o svojih izkušnjah poročati javnosti. O tem, ali je lak res tako obstojen kot trdi proizvajalec in ali krema res nahrani še tako razpokano kožo? Je puder res tako prekriven in dolgoobstojen, ali je ves pomp umetno medijsko ustvarjen? Pod drobnogled vzeti vse podrobnosti lepotnega produkta, jih analizirati in opažanja deliti s svetom. 

Z vsem tem se boste lahko ukvarjale v naslednjem mesecu! Dajem vam možnost, da izdelke znamk, o katerih redno berete na lepotnih blogih in so vam vzbudili radovednost, tudi same preizkusite! 

Iščem torej 15 deklet (seveda se lahko opogumi tudi kakšen fant), ki bi se želele preizkusiti v blogerski vlogi in sprejeti izziv!

V nadaljevanju vam predstavljam pakete izdelkov, ki smo jih za vas pripravili z različnimi podjetji. Komaj čakamo, da vam jih odpošljemo v oceno in počakamo na vaše prispevke, ki bodo luč sveta doživeli decembra na blogu.

Izdelke sem fotografirala že sama, vseeno pa je zelo zaželjeno da tudi same ustvarite fotko ali dve. Seveda ni potrebe po profesionalni opremi in lahko uporabite telefon, tako kot ga že od samega začetka bloganja tudi sama. Pri pisanju ne bom nikakor omejevala vaše ustvarjalnosti - ne pri vsebini in ne pri dolžini. Opišite svojo izkušnjo, kakršna koli pač je. Iskrenost je glavno vodilo mojega bloga in želim si je tudi pri prihajajočem projektu. Delite z nami prednosti in morebitne slabosti ter pojasnite kako so se vam lepotni produkti obnesli. 

Vsekakor se vam izplača potruditi! Izmed vseh blogerk-za-en-dan bom na koncu izbrala tisto, ki bo glede na statistiko bloga najbolj brana. Za svoj trud bo nagrajena s čudovitim Loccitane lepotnim setom gela in mleka za telo iz nove kolekcije Terre de Lumiere


Zahvaljujem se tudi sponzorjem, ki so toplo sprejeli mojo idejo in s svojimi izdelki podprli projekt. To so Lush, Avon Slovenija, Dragocena.si, Ličila.si, Jessica, Malinca.si, Herbio.org, Dominur (LOV cosmetics), Max Factor, Paese, Oriflame, Naravnakozmetika.si in Egyptian Magic.

Dovolj besedičenja. Poglejmo si končno, med čim lahko izbirate!  

*(Vse velikosti so full-size in ne potovalne/tester oblike)
1. Max Factor Healthy Skin Harmony tekoča podlaga (nude 47) in Cream puff kompaktni puder
2.  Oriflame Sublime nature ženska dišava - Navdih so ikonične sestavine in izjemni trenutki v naravi, ustvarila jo je mojstrica dišav Nahalie Lorson in Dragocena.si Uroda serum za daljše in gostejše trepalnice
3. Jessica Phenom set božične kolekcije za manikura obstojno do 15 dni (podlak, lak, nadlak)
4. Avon Planet Spa piling in bogata krema za telo z olivnim oljem


5. Avon Mark Eyeshadow base podlaga za obstojnejša senčila in prep + set spray
6. Lush The rough with the smooth maslena ploščica, New tretma za suhe lase in dva testerja božičnih gelov
7. Dragocena.si Soraya Care control krema in maska proti mozoljem in ogrcem za mešano/mastno kožo, testerji
8. Avon Mark Volume maskara in šminka True colors - odtenek Perfect pink9. L.O.V. - Eyevotion paleta senčil za oči
10. Ličila.si - Golden Rose matte tekoča šminka, Unicorn Heart Rainbow osvetljevalec in Makeup Revolution Luxury banana zaključni puder
11. Dragocena.si Vipera nočni serum in tonik proti mozoljem z azelaično kislino, testerji
12. Max Factor Healthy Skin Harmony tekoča podlaga (natural 50) in Masterpiece Glamour Extensions maskara


13. Egyptian Magic - naravna vsestranska krema
14. Avon - Pore&Shine control black mineral črna maska proti sijaju in ogrcem ter Carribbean Escape osvetljevalna maska
15. Ličila.si - Makeup Revolution Amplified paleta senčil

Prijave zbiram do ponedeljka, 30.10. V Facebook komentarju (klik) ali po mailu (v primeru da Facebook profila nimaš) mi sporoči številke štirih paketov (da jih bom v primeru navala na določenega lažje pravično razporedila), ki bi jih želela testirati ter zakaj si se za sodelovanje pri misliji blogerka-za-en-dan odločila. V sredo ti pošljem paket. Za testiranje in pisanje objave boš imela na voljo mesec dni, mislim da bo to več kot dovolj. 30.11. mi boš svoj prispevek poslala na mail in počakala, da ga objavim na blogu.

Prosila bi le, da se prijavite tisti, ki si izziva resnično želite in boste svojo oceno v dogovorjenem času zagotovo poslali. Pa saj imam okrog sebe same fajn bejbe, tako da v to niti ne dvomim 😉

Ker je paketov veliko upam, da mi ne bo potrebno izločati in boste vsi prijavljeni lahko sodelovali. V primeru prevelikega interesa boste imeli prednost tisti, ki mi na socialnih omrežjih izkazujete podporo v obliki všečkov, deljenj ali komentarjev. Tokrat v izzivu blogerske kolegice ne morejo sodelovati, saj si želim da se v izzivu preizkusite tisti, ki bloga še nimate.

Za morebitna dodatna vprašanja v primeru nejasnosti, sem seveda na voljo.

Srečno, se že veselim vaših sporočil! ❤

Pozdravček,

Ni komentarjev :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...