Navbar sticky

nedelja, 01. oktober 2017

Novim izzivom naproti!


Modni dodatki so mi bili od nekdaj pomembni in menim, da najbolj doprinesejo k osebnemu stilu. Če se že z Zara obleko (ali jeansom) in H&M jopo (ali puloverjem) zlijem z okolico, si tega pri dodatkih ne želim in prisegam na unikatne kose, ki me ločijo od ostalih.  Zanje odštejem več denarja in jih bolj premišljeno izberem. Kvaliteten nahrbtnik, ki je izdelan po mojih željah, lušten obroč, ki ga v klasičnih trgovinah ne bom našla in po novem še unikatna peresnica, me bodo pospremili v novo študijsko leto.  Našla sem jih pri naši ustvarjalki Moniki Uršič in v sodelovanju z njeno znamko Monique je nastala današnja objava. Saj veste, da njene dodatke obožujem in so prisotni v veliko blog objavah. Poglejte tudi njeno novo spletno stran, kjer najdete čudovite unikatne modne izdelke.

Mislim, da so bili trije meseci brezskrbnega uživanja več kot dovolj, da sem si nabrala moči za nove študijske izzive. Od nekdaj sem rada hodila v šolo, se učila in izobrazbi posvečam veliko pozornosti. Moja malce smešna navada iz osnovnošolskih dni je bila, da sem prvega septembra izdelala plakat z z napisanimi vsemi predmeti, zraven katerih sem pustila prostor za vpis ocen iz ustnih spraševanj in testov ter ga nalepila nad pisalno mizo. Verjetno marsikomu znano, kajne? 
No, posebnost mojega seznama pa je bila, da sem si še pred začetkom resnega šolskega dela zaključila tudi ocene pri vseh predmetih in določila končni učni uspeh!
Nenavadno, ampak meni je pomagalo pri motivaciji in ko se mi res ni ljubilo čisto nič več, sem pogledala svoje visoke cilje in še malo stisnila zobe. To navadno sem z začetkom študija sicer opustila, vseeno pa vztrajam pri tem, da se do julija rešim vseh obveznosti in ohranjam dobro povprečje ocen. Marsikatero noč sicer "preguram" za knjigami in 10 urno učenje mi ne predstavlja kaj zelo posebnega. Ko se je potrebno resno lotiti priprav za izpite, ne iščem izgovorov, saj od sebe pričakujem veliko in ne maram polovičarstva. Študij in kasnejše delo, ki me veseli, sta moji prioriteti na račun katerih bom verjetno izpustila tudi blogerski dogodek in napisala kakšno objavo manj. 

Vseeno upam, da me ne prevzame lansko vzdušje, ko za blog nisem našla ne časa in ne veselja. Potrudila se bom, da tudi v prihajajočem času, ki bo od mene zahteval več organizacije in manj poležavanja, ostanem ažurna in z vami delim lepotne novičke in modne objave. Čeprav bo teh v vsakem primeru manj.

Vsem, ki jutri vstopate v študijske predavalnice želim veliko motivacije in uspeha. Če si želiš in na tem delaš, se vse da, ostalo so samo izgovori. 

Srečno!


Obleka: Zara
Jopica: H&M
Jakna: Mango
Obutev: Mass

Nahrbtnik: Monique
Peresnica: Monique

Šminka: Make up revolution (Rebel with a cause)

Fotograf: Aida's Photography1 komentar :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Prav čudovita si :)

Lepo napisano, sva si kar podobni glede tega.

Nahrbtnik mi je noro všeč + prva slika je KRALJEVSKA <3

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...