Navbar sticky

sreda, 4. oktober 2017

Kosmata ljubezen na štirih tačkah

Danes je dan živali, zato sem se odločila da tem srčkanim bitjem posvetim objavo tudi na blogu. Že od nekdaj sem velika ljubiteljica živali in v mojem domu se jih je zvrstilo kar nekaj. Od želvic, ribic, kunca, skakačev... Do majhnega kužka, ki mi v zadnjem času  prinaša največ veselja. 

Gal je čudovita čivava z zelo posebnim značajem, ki ni tipičen za to pasmo. Navadno neustrašna, karakterna in bojevita čivava niti slučajno ne predstavlja najinega Gala. On je pravo nasprotje klasični bevskajoči čivavi in hkrati najbolj prisrčno, ljubeznivo in prikupno bitje. Ne laja, je popolnoma prilagodljiv, vendar zahteva svoj prostor in je do neznancev ter drugih živali zelo nezaupljiv. Zato smo se odločili za obisk pasje šole, v kateri Gal trenutno obiskuje individualna srečanja pri pasji terapevtki.  

Moj kosmatinček gre z mano skoraj kamorkoli. Prav zato sem se za tako pasmo tudi odločila. Ker vem da sem veliko od doma in nimam nikogar, ki bi na kužka pazil v času moje ali fantove odsotnosti. Zato sem si želela majhnega ljubljenčka, ki bo ohranjal lastnosti psa, a me bo vseeno lahko spremljal na vsakem koraku. Že od majhnega sva Gala navajala na vožnjo z avtomobilom, javnim prevozom, nakupovanjem v trgovini... In zelo sem vesela,da se je hitro navadil in se z veseljem udeleži vseh mojih opravkov. Tako z mano obišče frizerja, pekarno, trgovine... Spremlja me skoraj povsod. Njegov najljubši prostor je moja torba. Pa ne katera koli, Gal ima kar prestižen okus in se najboljše počuti v Karlovi torbi, v kateri prespi večino mojih opravkov, ali pa radovedno kuka iz nje. 

Modni dodatki so moja šibka točka tudi pri kosmatinčku. Lahko se gre za moj stil ali izgled mojega kužka. Kvalitetne  modne dodatke izpod rok pridnih slovenskih ustvarjalcev bom vedno izbrala pred konvencionalnimi, ki jih najdemo v klasičnih trgovinah vprašljivega izvora. Pri nakupovanju vse bolj cenim unikatnost, kvaliteto in pereklo.

Vesela sem, da sem po pregladovanju ponudbe za naše štirinožne prijatelje na Facebooku našla Daisy's paw, ki je sodeloval pri današnji objavi. Prijazna ustvarjalka Eva izdeluje unikatne pasje ovratnice po željah kupca. Izbiramo lahko velikosti, barve, širino, vzorec in dodamo tudi kakšen dodatek. Jaz sem si za Gala zamislila modro oprsnico, ki bo dovolj široka da ga ne draži in bo imela še kakšen lep dodatek. Tako jo krasi še srebrn obesek z napisom best friend

Meni je všeč, pa vam? Veste za še kakšne domače ustvarjalce pasjih dodatkov in oblačil? Vesela bom vaših predlogov.

Spodaj si lahko pogledate še fotografije, na katerih je Gal važen z novim dodatkom, ki jih je ustvarila Aida's Photography. Pa še nekaj mojih, ki predstavljajo mojega najboljšega štirinožnega prijatelja. ❤


2 komentarja :

CherryColors pravi ...

Kako je srčkan! <3

Alenka pravi ...

Na vas blog me je pripeljala Ana, vsec mi je bila objava "o butasti afni s civavo". 😄😉
Sem se malo nasmejala.
Sedaj sem videla komu je namenjena ta velika ljubezen in prav je tako. 👍
Tudi afne morajo biti.
Super blog.
Alenka

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...