Navbar sticky

nedelja, 24. september 2017

Moj odnos do kozmetike Afrodita

Rogaška Slatina je poleg čudovitega turističnega kompleksa znana tudi po tem, da iz tega kraja izvira naša kozmetika Afrodita. Sproščujoči oddih, (o katerem sem pisala tukaj) sem tako dopolnila z obiskom Afrodita trgovine.


Tukaj se skrivajo prav vsi izdelki, ki jih Afrodita ponuja. Tako trgovinske kot profesionalne linije in slednje sem se še posebej veselila. Od moje zaposlitve v kozmetičnem salonu je minilo že kar nekaj let, vendar se še vedno spominjam čudovitih vonjev Afroditinih izdelkov, s katerimi smo med drugim izvajali nege obraza, anticelulitne terapije in druge negovalne tretmaje. 

Afrodita mi je na splošno gledano všeč. Če boste v iskalnik bloga napisali omenjeno znamko, boste našli kar nekaj zadetkov. Vseh izdelkov res nisem pohvalila, saj z nekaterimi preprosto nisem bila zadovoljna. Lahko vsebujejo sestavine, ki se jim izogibam, ne pašejo na mojo kožo ali pa filozofije izdelka preprostno ne-kupim. Vseeno to ne pomeni, da znamke ne maram, sem z njimi skregana  ali da jih namerno blatim, kot mi je bilo (od-vsi-vemo-katere-objave-dalje) očitano. 

Rada imam slovensko in dobre izdelke z veseljem kupujem, jih podpiram in o njih pišem na blogu.  Pri Afroditi jih ni malo. In sedaj, ko smo to razčistile, lahko preidemo na prijetnejši del :)

Trgovina je čudovita! Lepo opremljena in urejena v tipičnem Afrodita slogu. Izdelki so razdeljeni po različnih linijah. Tisti za mladostniško/aknasto kožo, za suho kožo, profesionalna linija in tako naprej... 
Čisto drugačen občutek je, če so produkti v drogeriji razdeljeni na vseh možnih straneh, kot če imaš vse pri roki in smiselno urejeno. 


Tako sem si vzela čas in dobro pregledala ponudbo. Večino izdelkov že poznam, nekaj je bilo novosti in nekateri so ravno sveže iz njihovega laboratorija ter bodo v naslednjih tednih na voljo v ostalih prodajalnah. 

Ne morem mimo strokovnih in prijaznih svetovalk, ki niso samo prodajalke, ampak tudi kozmetičarke. Tako o samem delovanju kože, izdelkih, sestavinah in načinih uporabe vedo veliko več in bolj smiselno svetujejo kot kakšne Muller promotorke, ob katerih se kdaj kar naježim nad inovativnimi priporočili in nasveti. 

V sklopu trgovine je v sosednjih prostorih tudi beauty center v katerih se stranke lahko prepustijo negam obraza in manikuram. Vse je zelo lepo urejeno, čisto in profesionalno. 

S kozmetičarko sva se pogovarjali in prišli do ugotovitve, da Slovenci premalo cenimo našo Afrodito in nas bo kakšna (navidez) prestiženejša francoska znamka z zasoljeno ceno prej prepričala v nakup. Drugačen odnos do znamke imajo tujci, saj je pri njih visoko cenjena in dobro prodajana. 

Mislim, da so predsodki odveč in lahko pri Afroditi najdemo visoko kakovostne izdelke.

Ali ste vedele, da so pred nekaj časa prenovili vse Afrodita izdelke in tako ne vsebujejo več parabenov, silikonov in parafina? Tega še za marsikatero visokocenovno kozmetiko ne moremo trditi in vsebuje marsikaj, pa vseeno kupimo. 
Menim, da gre znamka v pravo smer in se bo tudi v prihodnosti še izboljševala. 

Kaj sem kupila?


Saj veste, moj osrednji cilj pri negi obraza je vlaženje. Ne prenesem ničesar alkoholnega, preveč odišavljenega ali izsušujočega.

Ker mi je zmanjkalo mojega najljubšega čistilnega mleka (klik), sem si privoščila novega. Vzela sem še kremo Kamilica za občutljivo kožo, ki mi je pred leti bila všeč. Nežna, negovalna in super za pod puder. Upam, da mi bo ustrezala tudi sedaj.

Čistilno peno in tonik iz profesionalne linije Clean up sem prejela na blogerskem dogodku Lepotno 2017, v Rogaški Slatini pa sem kolekcijo dopolnila z encimskim pilingom s čudovitimi sestavinami. O njem sem prejela kar nekaj priporočil in ker se mehanskim pilingom vse bolj izogibam, mislim, da bodo papajini encimi boljša izbira.

Why hialuronsko masko za vlaženje sem že imela in sem bila z njo zelo zadovoljna. Takojšnji vlažilni učinek izboljša teksturo in skrije kakšno suho liso. Koža je po uporabi enostavno lepša, zato je maska še posebej primerna pred kakšnim dogodkom, ko si res želimo lepe kože in brezhibnega make-upa.

Izdelke sem samo na hitro opisala. Moram jih še dobro stestirati in takrat sledi izčrpnejše poročilo. Če bi si katerega še posebej želele, mi to lahko sporočite v komenarjih.

Cene so v Afrodita trgovini nekoliko nižje kot v ostalih prodajalnah, v katerih lahko kupimo Afrodito.  Poleg tega, so v času mojega dopusta ob vsakem nakupu podarjali tudi luštno torbo, v katero lahko spraviš marsikaj ali pa greš z njo v trgovino in še vedno izgledaš lepo.Kakšno pa je tvoje mnenje o Afroditi?

Si s kakšnim izdelkom še posebej zadovoljna?


Pozdravček,

2 komentarja :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Ja, vsekakor me zanimajo tvoji reviewi :)

Trgovinica je super, prav moram spet na izlet in da se grem tja pocrkljati <3

Rose Touch Blog pravi ...

Joj, tukaj pa še nisem bila nikoli! Ampak zdaj si me res navdušila nad obiskom, trgovinica izgleda čudovita. Sama kozmetiko Afrodito poznam že vrsto let, še iz srednješolskih klopi, saj smo jih tam stalno uporabljali. Sama obožujem njihova masažna olja, trenutno pa uporabljam tale Hydro tonik in mi je super.

xx

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...