Navbar sticky

sobota, 22. julij 2017

Poletna igrivost

Po dolgem času me je spet prijelo, da bi se malo slikala in pripravila novo stilsko objavo. Oblekla sem najljubšo jeans poletno obleko ta hip in si nadela barvite Zarine sandale, ki v teh vročih dneh krasijo moja stopala. 

Z ličili nisem preveč komplicirala, saj mi v teh vročih dneh težke podlage in močno zasenčene oči ne dišijo, zato sem videz ohranila simple, z (zame) značilnimi trepalnicami in roza glossom.

Ob enem vam želim v današnji objavi predstaviti novo slovensko znamko nakita Maluni. handmade. Čudovite kvačkane uhane, ki postajajo pravi modni trend, ustvarja talentirana mlada študentka (in hkrati moja sošolka) Nina. Pri svojem ustvarjanju se osredotoča predvsem na uhane, obeske za ključe ter otroške copatke in igračke,v prihodnosti pa prihajajo še prstani, verižice, broške in manjše torbice, toaletke... 

Posebnost njene izdelave izdelkov je v tem, da so ustvarjeni s kvačkanjem. S to metodo se je Nina prvič srečala na krožku v osnovni šoli, ko pa je njena sestra zanosila, si je za cilj zadala, da za bodočega nečaka sama izdelala copatke ter odejo. 
Ker v ustvarjanju uživa in ji (več kot očitno) gre zelo dobro od rok, je na upravni enoti prijavila osebno dopolnilno delo, ustvarila Facebook (klik) in Instagram (klik) profil in rojena je bila znamka Maluni. 

Njena vizija je, da spremeni stereotip, ki se drži ročnih del. Želi si, da jih ljudje začnejo ceniti in ob besedi kvačkanje ne pomislijo le na namizne prte in obrobe zaves ter babice s pletilko v rokah.

Pri tem jo vsekakor podpiram in želim veliko uspeha na poslovni poti. Meni so uhančki zelo všeč, saj so kvalitetno narejeni in nekaj čisto posebnega ter do sedaj še ne videnega, zato jih z veseljem nosim :).
Majica: H&M
Jeans obleka: H&M
Obutev: Zara

Uhani: Maluni (klik)
Nahrbtnik: Monique


Nohti: Jessica (Pretty in pearls)
Šminka: Kiko (Shine breeze)
Oči: Catrice 


Fotograf: Luka Tozon (klik

 

1 komentar :

Anonimni pravi ...

Samo popravek s tehnološkega stališča. Kvačka se s kvačko, plete s pletilkami

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...