Navbar sticky

sreda, 26. julij 2017

Paleta, ki me je navdušila! Catrice - Victorian Poetry

Redko kateri dekorativni izdelek me je v zadnje pol leta navdušil tako kot Catrice -Victorian Poetry paletka senčil. Na mojih očeh se znajde skoraj vsakodnevno in je nekoliko izpodrinila celo slavno Naked paleto. Dokaz je viden na spodnji fotografiji - najsvetlješi odtenek, ki je tudi največ v uporabi sem že tako zdrsala, da je v njem luknja, kar se mi sicer zelo redko zgodi.


 Paleta mi je všeč iz več razlogov. Prvi je definitivno popolna pigmentacija in lepa mazljivost senčil. Mažejo se kot "putrček" in ravno tako zabrisujejo, hkrati pa so prav vsi odtenki ravno prav pigmentirani. Navadno me pri različnih paletah in senčilih moti ravno to - ali so pigmentirane preveč in se jih ne da nanesti tako, da bi izpadle naravno in primerno za vsakdanji videz, ali pa po njih drgneš in drgneš, barve pa od nikjer.


Prav tako so mi všeč odtenki - sicer paletka vsebuje le nabor hladnih barv, ampak meni je to v zadnjem času zelo všeč. Ker največkrat posegam po roza šminkah, rozkastih rdečilih in bisernih hajlajtih, ki so prav tako hladnega podtona, mi je všeč da so tudi oči tematsko usklajene (picajzl sem, vem) in se vse skupaj giblje v podobnih odtenkih in podtonih.
Nekako pri ličenju ne maram preveč eksperimentirati. Spoznala sem kaj mi pristaja in kaj ne, med slednje pa zagotovo spadajo močno naličene ter dramatično zasenčene oči. Eyelinerja skoraj nikoli ne nosim, prav tako ne močnih in živih odtenkov senčil, zato je Catrice paleta zame popolna.

Všeč mi je embalaža, ki deluje prefinjeno in prav nič ceneno, ravno pravšnja pa je tudi sama velikost, saj je zelo priročna za prenašanje s seboj.


Cena tako kot za ostale Catrice izdelke ni visoka. Paleto so mi poslali v testiranje, zato točne cene ne poznam, sklepala pa bi, da znaša okoli 5€.

Odtenki niso posebej poimenovani, vseeno pa bom sedaj opisala katere uporabljam in na kakšen način. Prvega in drugega se redko dotaknem, končni videz dosežem z zadnjimi štirimi. Najprej Zoeva čopič- 231 luxe petit crease (o njih sem pisala tukaj) potapkam v peti odtenek in ga nanesem v očesno gubo. Navzgor in proti stranem ga zabrišem tako, da na rahlo nanesem še četrti odtenek. Tega dodam še na kotiček spodnje veke in tako navidezno nekoliko povečam oči. S tretjim odtenkom, ki je največ v uporabi, namažem celotno veko in predel pod obrvjo. Nadaljujem še z zadnjo, najbolj intenzivno in osvetljevalno barvo, ki jo nanesem na prvo tretjino veke ter v notraji kotiček in končni videz je gotov.


Končno ocena bo torej kar 5/5, saj resnično nimam nobenih pripomb. Moti me morda le to, da spada v limited edition kolekcijo in ne vem, če je sploh še na voljo. Bom pa vsekakor preverila in kupila rezervo, saj sumim, da mi bo te kar hitro zmanjkalo.

Poznaš Catrice kozmetiko? 
Imaš kakšno paleto in te je tudi tako navdušila ali imaš mogoče drugačno mnenje?

Do naslednjič,


1 komentar :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Odtenki so čudoviti, moram si jo ogledati v živo!

Res ti pašejo te svetli odtenki. <3

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...