Navbar sticky

sobota, 29. julij 2017

Little black dress

Še ena čisto poletna modna objava, v kateri sem oblekla trenutno najljubšo črno poletno obleko. Čeprav sem jo kupila že lani, sem jo prvič oblekla šele letos. Ali se spomnite moje lanske modne serije, v kateri sem na veliko razpravljala o razprodajah? (klik, klik, klikklik) No, tale obleka je bila kupljena v Terranovi in cene se še danes spomnim, saj je bila res smešna - 3€!

Pri lepotičenju trenutno v ospredje postavljam lepo in negovano kožo. Za to poskrbi MAC Mineralize puder, ki s srednjo prekrivnostjo poskrbi za sijoč videz, Becca tekoči osvetljevalec, ki osvetli lička na najlepši možen način, všeč pa mi je tudi Loccitane linija Arlesienne, ki sem jo prejela na lepotni konferenci. Njihove kultne kreme so mi od nekdaj všeč, saj so sestavinsko kvalitetne, prikupne in priročne za v vsako torbico, super pa je tudi lip balm. Oba izdeka negujeta in vračata vlago, poleg tega pa sta omamnega vonja! Na voljo je tudi Arlesienne parfum, ki prav tako noro diši, poskusite! 

Blog je ustvarjen v sodelovanju z odlično fotografinjo Aido. Čas nama je ob klepetanju in sladkanju zelo hitro minil. Vesela sem, da mi je kar sama predlagala, naj s seboj pripeljem še Gala. Mislim, da je res pravi pozer in me je v tej objavi kar malo zasenčil, ane? :)


Obleka: Terranova
Obutev: Zara
Cluch: Guess
Očala: 7th Avenue
Nohti: Jessica (Preety in Pearls)

Fotograf: Aida Mahmutovič (klik) (klik)
3 komentarji :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Čudovita objava, slike in vidva! <3

Všeč mi je, da izpostaviš cene - haha! To mi je bilo pri tebi vedno všeč! <3

Super styling, očala so res huda!

SUGARLOVE BLOG pravi ...

Krasno, še več takšnih objav, lookov, ftografij:)

Dainté pravi ...

Joj kako sta luškana <3 Aida naredi pa res čudovite fotografije!

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...