Navbar sticky

sobota, 20. maj 2017

The Ordinary - najboljša poceni negovalna kozmetika ta hip?Že skoraj ptički na veji čivkajo o znamki The Ordinary in če vsaj malo spremljate lepotno sceno, ste zanjo skoraj zagotovo že slišale. The Ordinary je blagovna znamka krovnega podjetja DECIEM, ki s svojo sestavo in poslanstvom premika meje v kozmetični industriji s fokusom na dejanskem napredku in funkcionalnosti. Ne obljublja čudežev kot večina kozmetike vprašljive kvalitete, filozofija znamke je jasna in meni izjemno pri srcu: prodajati dejanske izdelke z aktivnimi sestavinami, ki ne vsebujejo poceni filerjev, kot so mineralna olja, parabeni in sulfati. Poleg tega znamka ne testira na živalih, izdelki pa poleg naštetega  ne vsebujejo še živalskih sestavin (torej so tudi veganski), benzalkonijevega klorida, barvil in oxybenzona.

Naj omenim, da vsekakor ne gre za naravno kozmetiko. Vsebuje pa klinično preverjene sestavine, ki različnim tipom in stanjem kož kar največ doprinesejo.Izdelki so pakirani v preproste, skoraj lekarniške embalaže. Čudovite stekleničke z izdelanim dizajnom lahko torej pozabimo, vendar je na ta račun cena veliko nižja. Kljub temu ne trpi funkcionalnost samega produkta, saj so stekleničke s kapalkami izjemno priročne in meni prav simpatične. 


Cene se gibljejo nekje od 5 -15€. Za sestavinsko kvalitetne izdelke je to vsekakor zelo nizka cena in upala bi si trditi, da sestavinsko primerljivih izdelkov pri drugih znamkah podobnega cenovnega ranga praktično ni mogoče zaslediti. 
Jaz sem izdelke naročila na angleški strani Deciem (klik), ki nudi brezplačno poštnino nad 25€ nakupa. Naročilo sem prejela rekordno hitro in sicer v manj kot tednu dni (pošiljka je bila oddana že naslednji dan). Kot sem zasledila, pa imajo v zadnjem času zaradi ogromno naročil težave z prizvodnjo in lahko čakate tudi dlje. Po nekoliko višji ceni jih lahko dobite tudi na naši spletni strani superskin.si

Mislim, da sem sama brand prvič zasledila pri Waynu Gossu (klik), kasneje pa se je glas s svetlobno hitrostjo razširil tudi med ostalimi youtuberji. Pregledala sem ocene Gothamiste (klik), ki področje nege obraza resnično obvlada, poleg tega pa jo zaradi njene odkritosti, pomirjujočega glasu in čudovite kože zelo rada spremljam. 
O negovalni kozmetiki The Ordinary pa so pisale tudi nekatere naše blogerke: Mad about red (klik),  Parokeets (klik), Low maintenance beauty (klik) in Cherry Colors (klik). 


In kaj sem sploh naročila? 

Imam normalen do suh tip kože z izsušeno povrhnjico in občasnimi ogrci/mozoljčki, zato je vlaženje moj glavni cilj pri negi kože. Naročila sem Hyalurunic Acid 2% + B5 za globinsko vlaženje, ki jo je potrebno "zakleniti" z oljem, saj hialuronska kislina sicer iz kože (iz)hlapi. V ta namen sem kupila lahko vlažilno olje Squalane. Vzela sem še vlažilno kremo Natural Moisturazing Factors + HA in Nianciamid 10% + Zinc 1%, ki služi ožanju por in odstranjevanju nečistoč.


Izdelkov na tem mestu ne bom ocenjevala, saj jih uporabljam premalo časa, da bi lahko povedala kako se moja koža nanje odziva. Glede na sestavine in vse prebrano mislim, (upam?) da se bodo novi izdelki z mojo kožo dobro ujela. Res pa je, da so vedno možne izjeme in ker je vsaka koža specifična, nikoli ne veš, kako bo. Poročam čez kakšen mesec!

Ali poznaš The Ordinary? 
 Imaš kakšen izdelek, ki ga še posebej priporočaš? 
Kakšne so tvoje izkušnje?


Pozdravček,

1 komentar :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Mene pa nekako ne pritegne, me pa zanima kako ti bo všeč :)

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...