Navbar sticky

nedelja, 14. maj 2017

Kje sem, kaj se dogaja?

Saj vem, zelo dolgo časa je minilo, odkar smo se zadnjič brali. Ker dobivam veliko sporočil in vprašanj glede bloga in ker tudi jaz pogrešam stik z vami, sem se odločila, da končno napišem v čem je stvar. 

Kaj sem počela zadnje pol leta?

Marsikaj. Načrtovala sem novega družinskega člana in se preselila v drug konec Ljubljane. Se vpisala na TNZ in jogo ter vsak teden pridno telovadila. Petkrat splezala na Šmarno. Se tedensko sproščala v savni in bazenu. Začela sem se spogledovati z minimalizmom in se znebila  pol omare oblačil, ličil ter ostale krame, ki jih ne potrebujem in namesto svojemu namenu služijo kot prahnabiralci. Pridno sem študirala in tako me do diplome ločijo le še trije izpiti. Aja, pa kupila sem nov telefon. Enostavno se mi to potrošniško gibanje, ki nam ga diktirajo mediji vse bolj upira. Čeprav sem se že prej zavedala, da mi nova šminka ali obleka ne bosta spremenili življenja, sem v zadnjem času to še bolj ozavestila in se impulzivnim nakupom izognila. In veste kaj? Prav fino mi je! V preteklem času sem morda kupila pet novih kosov oblačil in moje večne stalnice na kozmetični polički, ko sem stare porabila (torej Revlon puder, Balea aqua serum, LaBri tonik...). 

Verjetno pa je bil glavni razlog za mojo odsotnost ta, da se mi enostavno ni dalo preizkušati novih stvari. Moja pozornost je bila usmerjena drugam in o kozmetiki in modi sem v zadnjem času zelo malo razmišljala. Pasal mi je odklop od socialnih omrežij in čas za premislek. 

Kako naprej?

Po pravici, pojma nimam. Vem, da s svojim blogom ne želim dajati vtisa, da na svoji polici potrebujete vsako novo šminko ali shujševalni čajček, ki se na tržišču pojavi ter posvojiti vsak nov modni trend, ki ga srečate na ulici. Kar je po eni strani dvorezen meč, saj na lepotno-modnem blogu težko vzpostavim distanco do tega. Poleg tega sem jaz-še-vedno-jaz in ne morem (niti nočem) popolnoma iz svoje kože. Srce mi še vedno hitreje bije, ko slišim o lansiranju novega Chanela ali odprtju trgovine (Mimogrede, No 5 L´Eau je čudovit, novo odprti Mango v prestolnici pa prav tako).

Kako se bo moja blogerska pot nadaljevala, torej težko napovem. Vem le, da se ne bom obremenjevala s statistiko, lajki, plačanimi sodelovanji, obveznim objavljanjem dvakrat tedensko... Sodelovala bom le s podjetji katera so mi  resnično všeč in objavljala, ko bom to čutila. Dvakrat na dan ali enkrat na mesec, če bom pač želela. Sicer se prehitro znajdem v primerjanju, tekmovanju in videnju bloga kot nujne obveznosti, ki zahteva trdo delo. In ga, da ne bo pomote, sploh če želiš od tega živeti. Ker se moji karierni cilji nahajajo drugje, bom torej blog še naprej jemala kot hobi v katerem uživam in se poskušala držati zgornjih vodil. Lahko pa se tudi kaj spremeni, ničesar ne obljubim :)


Veselim se vaših komentarjev in vas lepo pozdravljam,

2 komentarja :

Tanja - Tanya's Secret World pravi ...

Dobrodošla nazaj. <3

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Pogrešala sem te, prav res <3

Všeč mi je tvoje razmišljanje in ga podpiram :)

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...