Navbar sticky

petek, 09. december 2016

Moč modnih dodatkov

Moji že kar bogati zbirki nahrbtnikov se je pred kratkim pridružil še en, nad katerim sem naravnost navdušena! Še posebej, ker je gre za domač proizvod naše Monike Uršič, ki ustvarja pod meni zelo ljubo blagovno znamko Monique. Saj ste opazile, da so njeni obroči že skoraj moj zaščitni znak, nosim jih skoraj vsakodnevno. Ko sem opazila, da se je lotila tudi izdelave unikatnih nahrbtnikov sem takoj vedela, da ga moram imeti. 
Nahrbtnik je uporaben, lep in kvaliteten. Še posebej so mi všeč skrbno zašiti detajli, ki nahrbtnik naredijo tako poseben in edinstven. Skrbno dodelana je tudi notranjost, v kateri se skrivajo manjši žepki in kovinska sponka, zaradi katere takoj najdem nanjo pripete ključe. Zelo praktičen dodatek, ki bi ga z veseljem imela tudi pri ostalih torbicah.
Monique izdelki so narejeni z veliko mero ljubezni in veselja ter pestrostjo materialov in različnih tehnik. Zaradi ogromne količine  ročnega dela,  detajlov in materiala, ki ga Monika uporablja, je tudi cena temu primerna in se giblje med  80 - 110€. Vsekakor priporočam, da preverite njen facebook in spletno stran, kjer boste našle njeno ustvarjanje in dodatne informacije. 

Poleg čudovitega nahrbtnika me zadnji čas navdušuje S. Oliver parfum. Priznam, da sem pri dišavah precej snobovsko naravnana in rada posegam po prestižnejših znamkah. Zato sem še toliko bolj vesela, ko najdem dober parfum po tako nizki ceni. V Dm je še nekaj časa znižan na 10€. Če iščete cvetlično pudrast zimski vonj, se vam ga definitivno splača preveriti. Z odlično prekrivnostjo, dobro obstojnostjo in lepimi barvami pa so mi pod kožo (no, na nohte ;) ) zlezli tudi ugodni Trend it up laki. Poskusite!


Jeans: Zara
Pulover: Tally Weily
Jakna: C&A
Obutev: Fornarina

Obroč: Monique
Nahrbtnik: Monique

Šminka: MAC Flat out fabuolus
Lak: Trend it up 

Fotograf: Luka Tozon
5 komentarjev :

Anonimni pravi ...

Cudovit outfit in slike :). Kdaj je bila kupljena pa jakna, ful je lepa? Verjetno jo ne bi vec dobila :S

Eva* pravi ...

Hvala! Lani sem jo kupila in tudi jaz dvomim, da jo se imajo 😞

Anonimni pravi ...

Prosim, povej, kateri puder imaš, ker polt imaš enostavno ČUDOVITO!

Eva* pravi ...

Hvala 💕 Pikico Revlon Colorstay pudra, cez pa se MAC Mineralize fondation, ki naredi tako svezo, sijoco polt 😉

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Kako zelo ti pašejo očala Eva, čudovita!

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...