Navbar sticky

nedelja, 06. november 2016

Kaj sem kupila v Londonu?

MAC mineralize moisture foundation
Puder sem kupila precej spontano. Nisem ga imela ogledanega ali na wishlisti, pravzaprav sem zanj prvič slišala. In upam, da ni šlo za napako, saj sem po večini na novo preizkušenih pudrov hitro razočarana in se nato vrnem k preverjenemu Revlonu.
Ko sem ga preizkusila na roki, sem takoj opazila lep sijoč finish in to me je pravzaprav pritegnilo. Svetovalka mi je povedala, da nudi srednjo prekrivnost, primeren je za normalo ali suho kožo, saj med drugem vsebuje celo karitejevo maslo. Finish ni niti slučajno mat ampak res svež, dewy. Ker je moja koža v zadnjem času izjemno suha, hladen in suh zrak pa situacijo le še poslabšata, bi za prihajajoč čas utegnil biti dober. In ker pravzaprav še nikoli nisem imela vlažilnega pudra s sijočim zaključkom, držim pesti, da se nova pridobitev dobro obnese. Poročam!
Stansted Duty free, 25 £

MAC fix plus
Ne vem, če sploh obstaja kakšna MAC lepotna obsedenka, ki ne bi poznala tega izdelka. Hvalnice mu pojejo tako na youtubu, kot na ostalih lepotnih portalih. V zadnjem času sem naletela na kar nekaj ocen Mac Fix plus pršila in že po prebranem, se mi je zdel idealen zame. Svetovalka mi je razložila, da veliko ljudi zmotno misli, da gre za fiksator ličil. Sprej ne bo drastično podaljšal obstojnosti ličil, bo pa poskrbel, da bo sam izgled naličenega obraza bolj naraven in svež, ne bo matiral ampak dodal svežino in zdrav videz kože. Pa da vidimo!
Stansted Duty free, 15 £

MAC Flat out fabulous
Šminko sem kupila v Harrodsu. Mar bi počakala na Duty free na letališču, kjer je vsa kozmetika nekoliko cenejša. In za MAC, ki sicer ni (skoraj) nikoli znižan, to pač ni zanemarljivo.
Šesta MAC šminka v moji zbirki nosi ime Flat out fabulous in je v najobstojnejši, retro matte liniji. Odtenek je čudovit, ne roza, ne vijoličen, ampak nekaj vmes. MAC šmink človek res nima nikoli dovolj. Mislim, da se jih ne bom nikoli naveličala.
Harrods, 16 £
 
THE Body Shop Cacao butter
Zdi se mi, da The body shop masla skoraj vsi vlačimo s potovanj! TBS je pač kultna znamka z dobrimi negovalnimi, v zadnjem času pa tudi dekorativnimi izdelki, vendar v našem prostoru ni na voljo. Meni je znamka najbolj poznana prav po negovalnih maslih v nešteto vonjih in formulah. V zimskem času potrebujem dobro nego, zato izbira ni bila težka. Bogat vonj po kakavu in dobre sestavine so me prepričale, da se je Cacao butter znašel tudi na moji polički.
The body shop, 10 £

LUSH
Seveda sem morala obiskati tudi Lush! Največji, na Oxford streetu se ponaša s kar tremi nadstropji, kjer lahko resnično najdemo, kar nam srce poželi. Poleg tega pa so cene nekje 30% nižje kot pri nas, zato se nakup definitivno izplača. Sama sem kupila masažno ploščico Hottie, ki je pri meni vedno na zalogi, srčasto, medeno-čokoladno ploščico Soft coeur in kultno trdo milo Honey, I washed the kids (mimogrede, kakšna izvirna imena, no!) Za vse troje sem odštela 15 funtov.

To je od kozmetike pravzaprav vse! Naj povem, da sem imela namen kupiti še Becca - Shimmering skin perfector tekoči osvetljevalec. Ko sem Becco po ne malo iskanja le našla, sem najsvetlejšega, v odtenku Pearl najprej preizkusila in že takoj videla "da to ni to". Na koži ne izgleda niti slučajno tako lepo, kot sem si predstavljala in kakršen občutek sem dobila po ogledanih tutorialih Lise Eldridge. Bil je komaj zaznaven, po kakšni uri pa ga sploh nisem več opazila, zato se za nakup nisem odločila, No, vsaj "matra" me več ne! :)

Prav tako sem preskočila Elizabeth Arden - Eight hour cream, ki je bila prej visoko na seznamu mojih želja. Saj verjamem, da je noro dobra za vse razpokane predele na koži, ampak ojoj, ta vonj! Dvomim, da bi nekaj tako neprijetnega lahko imela na sebi.
Kdaj je pač fino stvari najprej preizkusiti na svoji koži, na lastne oči. Z nobenim še tako dobrim posnetkom namreč ne moremo do potankosti vedeti, ali nam bo izdelek dejansko ustrezal ali ne ter kako se bo obnašal na naši koži.

V Primarku sem kupila jeans srajčko (15 £), najbolj kjut Miki miška spalno srajco (12 £)in nekaj spodnjega perila. Nad oblačili nisem bila pretirano navdušena, res pa je, da tudi volje za pomerjanje v vsej tisti gužvi nisem imela.

Vseeno sem z "londonskim izplenom" zadovoljna in ga že s pridom uporabljam! :)


Če te ocena kakšnega izdelka še posebej zanima, mi to lahko sporočiš v komentar! :)

3 komentarji :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

The Body Shop CACAO imam tudi same, božansko maslo je, popolna tekstura in vonj <3

Passing Fancy pravi ...

Tudi jaz sem izbrala ta body butter kot svojega prvega. FOF je najlepši odtenek, zelo unikaten <3 Jaz sem ravno prejšnji teden kupila EA 8 hour cream in ima vonj res precej specifičen, granny-like. Sem pa videla še verzijo brez vonja v Douglasu. mi je pa všeč tesktura, odličen kot glow booster kot nam je pokazala Kristina na BBMU :)

Eva* pravi ...

Hehe, očitno vse obožujemo TO maslo :)

Sara se strinjam, super vsestransko uporaben izdelek, ampak mimo vonja pa pri meni žal ni šlo :/ Takega brez vonja pa nisem opazila.

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...