Navbar sticky

sreda, 12. oktober 2016

NAGRADNA IGRA: Preživi dan kot modna blogerka!


Če ti je moj blog in način ustvarjanja všeč ter si ljubiteljica lepih daril, ki ostanejo v spominu, te bo tale objava močno razveselila!  
Priznam, da sama rada prirejam nagrade igre, sploh tiste malo bolj osebne. Kjer lahko resnično nekaj dam, in vse skupaj ni podrejeno zgolj načelom marketinga. To pravzaprav sovražim! Z veseljem pa občasno popolnoma nenapovedano, brez norih pogojev obdarim kakšno redno bralko, saj mislim da je prav vsaka vesela nenapovedanega presenečenja :) To ne velja za današnji izziv, ki ti ga ponujam napovedano, podrobno, slikovno in osebno. Ter se ga že neizmerno veselim!

Kaj boš dobila ?

-Profesionalno ličenje izpod mojih rok   
 (oziroma čopičev, senčil, pudrov... ;) )
- Profesionalno fotografiranje 
 (zahvalili se bova Luku Tozonu ;) )
- Make up Revolution -  Precision eye brush set  
 (velik hit ovalnih čopičev, ki ti bo nedvomno v pomoč pri vsakodnevnemu ličenju)
- Kiko Mirage Lip Stylo
(Ena izmed mojih najljubših šmink. Tako po liniji kot odtenku ;) )
- Čudovito preživet dan
(Za enkrat je to le moja želja, ampak resnično verjamem, da bo tako :) )Ker sem certificirana make up artistka z ogromno veselja in izkušenj, sem prepričana, da bova našli ličenje, s katerim boš izgledala čudovito. Oblačila v katerih se najboljše počutiš boš izbrala sama, za fotografiranje pa si boš po želji lahko nadela katerega od mojih modnih dodatkov. Vse od mojih priljubljenih zapestnic, obročkov in torbic :)


Ko se bova uredili, sledi fotošuting v naši lepi prestolnici. Tukaj se nama bo seveda pridružil odličen fotograf Luka Tozon, ki bo najina čudovita stajlinga ovekvečil točno tako, kot si vajena v mojih stilskih objavah. 
Prejela boš svojih 20 obdelanih  fotografij. Tistih, na katerih boš najlepša! V novo profilko tako niti slučajno ne dvomim ;) Reportaža celotnega  dneva pa bo objavljena tudi na blogu.

Kaj pa pogoji?

Če si redna bralka mojega bloga, bodo zate pogoji pravzaprav zelo preprosti. Pomagala mi boš soustvariti razdelek mojega bloga, ki zaradi katastrofalne podobe potrebuje korenite spremembe. To je del Eva oz. O meni, kamor bom vključila tvoje mnenje o mojem blogu. 
Lahko je le komentar o najljubši objavi, zapis zakaj me rada spremljaš, kaj ti je na blogu všeč, kaj pogrešaš, seveda pa lahko dodaš tudi konstruktivno kritiko...   
Če imaš facebook te prosim, da sodeluješ pod deljeno objavo, sicer pa se mi lahko oglasiš tudi po mailu.

Prosim te še, da z všečkom facebook strani Luka Tozon (klik) podpreš njegovo ustvarjanje. To-je-to!
 
Objavljenih zapisov, ki bodo krasili moj blog bo več, nagrajenka pa (žal) samo ena. Zato me s svojim zapisom prepričaj, da se boš ravno ti prepustila mojih čopičem, Lukovemu fotografskemu objektivu, preživela lep in poučen dan ter prejela še dve lepi presenečenji. 

Nagrajenka bo znana naslednjo sredo, 19.10. O sami izvedbi pa se bomo dogovorili skupaj in našli termin, ki bo vsem najbolj ustrezal.

Z Lukom se že veseliva!3 komentarji :

Unknown pravi ...

O, ful dobro! :D

Katja - Viva la vida blog pravi ...

CARSKO! <3

Taya pravi ...

Skoda, da si ne morem vzeti celega dne, ker bi z veseljem sodelovala v tej nagradni igri in se podruzila s tabo. <3 Res ful dobra ideja. :)

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...