Navbar sticky

sobota, 8. oktober 2016

Jesenske novosti

Hladnejše temperature so se začele in priznam, da sem to občutila tudi ob fotografiranju za današnjo stilsko objavo. Jesensko sonce se nikakor ne more primerjati s prejšnjimi meseci in to si bomo morali počasi priznati prav vsi. V novi letni čas vstopam z najnovejšim parfumom Avon Life. Dišavo je sooblikoval znan japonski modni oblikovalec Kenzo Takada, ta pa me v zadnjem času navdušuje kljub nekoliko bolj sladkim in cvetličnim notam, na katere sicer ne prisegam.

Zagotovo boš ob gledanju spodnjih fotografij opazila tudi moj nov ruzaček. Nobena skrivnost ni, da trendi nahrbtnike naravnost obožujem, saj me spremljajo skoraj vsak dan. Menim, da so nadvse simpatični in praktični. Lahko jih kombiniramo na preproste jeans hlače in majico, pa ima celotna podobna vseeno dodano vrednost. Predstavlja tisto piko na i, zaradi katere smo vedno urejene, poleg tega pa še unikatne.

Moja najnovejša pridobitev je nahrtnik talentirane oblikovalke Kaje, ki stoji za imenom KAAT bags. Če si deliva navdušenje nad unikatnimi, slovenskimi, ročno narejenimi modnimi dodatki, si prav zagotovo njene trendi nahrbtnike že opazila na facebooku ali instagramu.
Energična Kaja v ustvarjanje vloži ogromno truda in veselja, kar se v končnem produktu zagotovo opazi. Ruzaček naredi po željah stranke in barva moje zadrgice tako niti slučajno ni naključje :)
Eno izmed najpogostejših vprašanj, ki ga zadnje čase dobim v nabiralnik, se nanaša prav na nahrbtnike. Kje jih ponujajo, ali so kvalitetni, ali lahko "zrihtam" kakšen popust ...
V veliko veselje mi je, da lahko danes podprem slovenski proizvod in predstavim lep, kvaliteten in unikaten izdelek, ki ga odlikuje tudi dostopnost. KAAT bags boste našle v treh kolekcija, cena pa se giblje od 39€ do 48€. Z ekskluzivnim popustom na jesensko kolekcijo, ki ga boš prejela, če boš Kaji prišepnile kodo blogeva, pa boš svoj nahrbtnik prejela še za 10% ceneje.

Za simpatično frizuro je tudi tokrat poskrbela odlična frizerka Nina.


Obleka: H&M
Pulover: Oviesse Kids
Obutev: New Balance
Obroč: Monique
Nahrbtnik: KAAT bags

Šminka: Catrice - Pinkerbell
Fotograf: Luka Tozon1 komentar :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Lepotička moja <3

Cofki, cofki <3

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...