Navbar sticky

torek, 13. september 2016

Nazaj v šolo!

Če si še osnovnošolka ali obiskuješ srednjo šolo, ti je vonj šolskih klopi že kar dobro znan in si verjetno že v polnem delovnem pogonu. Študentkam je za dobra dva tedna še prizanešeno in lahko še nekaj časa uživamo v prostočasnih aktivnostih. A trenutek, ko bom tudi sama zakorakala v študijsko obdobje se tudi meni nestrpno približuje. Šolo sem imela, verjele ali ne, vedno rada. Všeč mi je druženje s prijatelji, novi cilji, izzivi, naloge. Tudi samo učenje ni tako grozno kot nam ga nekateri prikazujejo in če se ga lotiš z voljo in pozitivno naravnanostjo, je lahko prav zabavno.
Z današnjim izborom oblačil in dodatkov bi lahko že danes samozavestno zakorakala v šolo in ko se spomnim svojih osnovnošolskih in srednješolskih let, je bila predstavljena stilska kombinacija kar pogosta. Mislim da imam Nike jopico že od petega  razreda osnovne, ha!
Pomembno je predvsem udobje. Preprosto kombinacijo jeansa in majice lahko začinimo z atraktivnimi supergami in prikupnim nahrbtnikom, pa smo že pripravljene. No, ne še čisto. Sama doma nisem nikoli zapustila brez vsaj minimalnega nanosa ličil. Podlaga, ki izenači ten, korektor, ki prekrije morebitne mozoljčke ali jutranjo zabuhlost ter nude paleta za oči je bila kar nuja. Dodam še lipgloss ali obarvan balzam in že sem nared za pot v šolo.  
Mislim da mi bo letos v veliko pomoč tudi prikupen KeepCup lonček, ki moj zeleni čaj ali kavo ohrani toplo kar nekaj časa, ko sem na poti. Izdelan je iz trpežnega materiala ki zdrži vsaj štiri leta, nato pa ga lahko recikliramo. Svojega lahko najdeš v 1001dar, kjer lahko izbiraš med številnimi barvnimi motivi in izveš več podrobnosti.


Majica: H&M
Jopa: Nike Kids
Jeans: H&M
Obutev: New Balance (Ikona)
Nahrbtnik: Teja Jeglich Design

Nohti: Kiko
Ustnice: Kiko&Catrice&Avon mix
Lonček: Keep Cup 

Fotograf: Luka Tozon (klik)


Ni komentarjev :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...