Navbar sticky

nedelja, 14. avgust 2016

Poletne razprodaje in temen skinny jeans #2

Za čas razprodaj pride zelo prav seznam na katerega si zabeležimo, kaj pravzaprav potrebujemo. Pustimo ob strani, da se zna zgoditi, da ravno tega kar mrzlično iščemo nikakor ne najdemo. Taki seznami utegnejo biti vseeno še kako priročni, saj smo tako res fokusirani na želen izdelek. Na mojem seznamu se ponavadi najdejo kosi kot so: obleka, trenč oz. klasični kosi, ki nikdar ne gredo iz mode, recimo srajca ali dobro krojen plašč, za katerega bi v redni ponudbi morala odšteti goro denarja. Svojo pozornost usmerim tudi v dražje kose, ki si jih sicer težje privoščim, a o tem kaj več v naslednji objavi. Danes vam predstavljam outfit, ki je skoraj v celoti iz trgovine Zara, pred katero sva z Lukom pofotkala moj izbor :)
Že dolgo sem iskala temne skinny jeans kavbojke in te so mi bile kot ulite. Kupila sem jih za polovico redne cene. Če sem iskrena, sem po prevetritvi omare ugotovila, da je večina mojega jeansa kupljena na znižanjih. Zavestno se ponj odpravim na razprodaje, saj vem da me bo moja številka vedno počakala in bom našla atraktivne kose. Lepe kavbojke nekako vedno znižajo, kar za kakšne zgornje dele ne morem trditi. Ima mogoče še katera take izkušnje?
Za zraven sem seveda "morala" kupiti ujemajočo majčko. Ta ni sicer nič posebnega, pa vendar se prav fino počutim, ko sem cela nova :)


Majica: Zara
Jeans: Zara
Obutev: Alpina
Torba: Karl Lagerfeld
Obroč: Monique
Nakit: H&M

Šminka: MAC Relentesly Red (klik)
Nohti: Kiko 632 


Fotograf: Luka Tozon (klik)

Ni komentarjev :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...