Navbar sticky

četrtek, 4. avgust 2016

Poletne razprodaje in obleka za tri evre #1


Razprodaje... Priljubljen čas marsikatere modne navdušenke, saj nudijo ugodnejše nakupovanje kot med tekočo sezono. V zadnjih letih je postalo moje glavno vodilo, da na razprodajah kupujem oblačila, če jih resnično potrebujem ali si jih želim in ne le zato, ker so poceni. Premnogokrat se mi je namreč že zgodilo, da sem kmalu po nakupu znižanega kosa z žalostjo ugotovila, da bo kombiniranje prevelik izziv, mi material ne ustreza ali pa preprosto ni moj stil in sem podlegla impulzivnemu nakupu. Vedno tudi pazim, da pregledam vse šive in morebitne madeže, saj nam trgovci radi podtaknejo tudi slabše izdelane artikle. Vprašam se, ali je nižja cena resnično nizka, oziroma ali upraviči nakup določenega kosa. Kar pikice namreč dobim, ko vidim, da obleko znižajo iz 49,99€ na 45,99€. Kakšen popust je to?! Prav zato sem se razveselila oblekice ki jo nosim v današnji objavi, saj sem jo kupila za pičle tri evre, kar je bilo res smešno nizko za lepo izdelano in krojeno obleko.

V današnji objavi mi družbo dela sestra Nika, ki trenutno uživa pri meni na (delovnih) počitnicah. Tudi ona se navdušuje nad lepimi cunjicami, pigmentranimi mat šminkami in prekrivnimi laki. Nič čudnega, da sva sestri torej :) V zadnjem času preizkušam kar nekaj njene kozmetike, o kateri vam bom v naslednjih objavah poročala na blogu. 

Eva
Obleka: Terranova
Obutev: Benetton
Šminka: Kiko Breezy shine lipgloss
Nohti: Kiko 842

Nika
Pajac: H&M
Obutev: CCC
Šminka: Avon Matte (Pure pink)
Nohti: Golden Rose 36

Fotograf: Luka Tozon (klik)

5 komentarjev :

Larisa pravi ...

Ful dobra oblekca, kot tudi celoten outfit. Cena pa itak, kot, da greš na eno malo boljšo kavico. ;)
Mimogrede dobro vodilo, tudi moje je, ampak ponavadi (samo) preden vstopim v trgovino. :D

Eva* pravi ...

Larisa hvala <3

Kvina - Kvinatopia blog pravi ...

Res lepa oblekica. Če bi imela Citypark malo bližje bi kar tekla po njo. :D

Adjusting Beauty pravi ...

Obe izgledata čudovito. <3 Zelo lepe fotografije. Oblekica za 3 eur je pa več kot super. Tista znižanja za 3 eur tudi mene pošteno jezijo. Ali pa ko prav piše zraven -10%, kot če bo to imelo kakšen vpliv na mojo odločitev. Mogoče če bi kupovala avto za 60 000 eur :D. Sem pa tudi sama krivec impulzivnega nakupovanja, ampak se zadnje čase tega odvajam. Sploh tega, ko kupiš nekaj samo zato ker je znižano :).

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Čudoviti sta <3

Hahah, tudi jaz obožujem te nakupe, the best!

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...