Navbar sticky

sobota, 20. avgust 2016

Kaj sem kupila v Trstu?

Danes vam predstavljam vsebino mojih vrečk s potepanja po Trstu (klik). Kot boste opazili, sem največ časa (a ne denarja - nakup v Sephori je bil vseeno dražji) porabila v trgovini Kiko, kjer sem se pocrkljala z ogromnim številom lakov, šmink, senčil... Kiko je nesporno moja najljubša kozmetična znamka in žal mi je, da ga pri nas ni na voljo. Brez njihovih odličnih, dolgoobstojnih lakov, pigmentiranih senc in čudovitih šmink bi moje kozmetične police izgledale veliko bolj prazno. Če boste imele možnost, vam toplo priporočam, da zavijete v njihovo trgovino. Objavo, kjer sem izdelke že ocenjevala, pa lahko najdete tukaj.

Ustavila sem se tudi v Sephori, kamor sem se odpravila z jasnim namenom - kupiti paleto Urban Decay - Naked. Te kot putrček mazljive pigmentirane sence, ki se z lahkoto zabrisujejo, sem si želela že kar nekaj časa. Cena je sicer visoka, a nanjo gledam kot na dobro naložbo. Paleta je res vsestranska in uporabna na vsakodnevni ravni.
Po nasvetu prodajalke sem kupila še Sephora vlažilno kremo, ki naj bi bila med njihovimi najboljše prodajanimi izdelki. Dobrih krem res ni nikoli preveč in že komaj čakam, da jo preizkusim.
Bioderma micelarno vodo sem kupila iz enega samega razloga - lepe in funkcionalne embalaže, ki bo primerna za na pot. Ker hodim na podaljševanje trepalnic, je najboljša izbira za čiščenje obraza, saj izdelki na oljni osnovi niso primerni za predel okoli oči.&

Seveda bom izdelke podrobneje predstavila v prihajajočih objavah in izpostavila prednosti in pomanjkljivosti uporabe. Danes pa vas vabim, da si ogledate fotografije. Posnete so s telefonom Samsung Galaxy S3 (tako kot vse ostale, ki jih ne narediva z Lukom) in po eksperimentiranju z makro načinom slikanja menim, da so mi kar uspele :)

Te ocena kakšnega izdelka še posebej zanima? 

Imaš katerega od zgoraj predstavljenih doma in kako si z njim zadovoljna? 

Vesela bom tvojega komentarja :)

3 komentarji :

Passing Fancy pravi ...

odlična izbira, ne bo ti žal :)

Tanja - Tanya's Secret World pravi ...

Aaaaa roza laki so pa čisti balzam za mojo dušo. :D Si že preizkusila kakšnega? Koliko ti zdržijo?

Larisa pravi ...

O wow, jaz bi tudiiii :)

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...