Navbar sticky

petek, 6. maj 2016

Popolno osvetljevanje - Lily Lolo (Doll face)

Igra svetlobe in senc, ki jo  pričaramo na obrazu  je v zadnjem času zelo popularna tehnika ličenja, mnogim bolj poznana pod izrazom countouring & highligting. Ta način ličenja je tako zelo popularen, ker lahko s pravilno tehniko in  nanosom  korigiriramo ali celo popolnoma spremenimo določene poteze obraza. S tem smo se v precejšnji meri ukvarjali tudi na MUD-ovi šoli ličenja. Ta sklop mi je bil eden od bolj zanimivih in poučnih. Prav zabavno je videti kako lahko z nekaj triki optično "poravnamo" kriv nos, dvignemo lička, ožimo široko čelo ali nos... O senčenju smo že govorili (klik), danes pa se posvetimo osvetljevanju in mojemu najljubšemu izdelku, ki je tej nalogi kos. 


Naj vam povem, da za osvetljevanje že dolgih pet let (mogoče še kakšno več) uporabljam osvetljevalec o katerem do sedaj še nisem spregovorila, pa je poleg Revlona moj naj naj naj izdelek s katerim skoraj vsak dan zaključim ličenje. Če na kateri koli sliki opazite, da se na mojem obrazu kaj svetlika, je to zagotovo Doll face.
Ker tekoči puder zaradi večje obstojnosti zamatiram, obraz hitro izgleda pust in brez življenja. Dodatno svežino in sijaj mi tako pričara Lily Lolo - Doll face. Imam bolj suho kožo in tako me drobne bleščice na koži ne motijo, zelo mastni koži pa bi lahko ponagajale. Vsekakor pa je smiselno paziti na količino, saj je potrebno res malo izdelka za super rezultat, pomembna pa je tudi primerna svetlobo prostora, kjer se ličimo. Nekajkrat sem že eksperimentirala pri slabi luči in bila pri nanosu preveč radodarna/površna,  nato pa se pri dnevni svetlobi zgrozila, saj je izgledalo kot da bi me kdo povaljal v novoletno kepo bleščič. Ups! Torej, pazljivost ni odveč.
Ko spoznamo kako delati s  presenetljivo pigmentiranost, pa je nanos mala malica. Jaz ga največkrat nanesem kar s prstom ali manjšim čopičem. Še posebej mi je všeč, da je primeren za zelo svetlo, da ne rečem kar belo kožo. Pri kar nekaj drugih osvetljevalcih se mi je namreč zgodilo, da so bili pretemni za moj ten, ali pa so izpadli preveč hladno, nenaravno (npr. MAC Vanilla), tukaj pa teh težav nimam. Odlično se razume tudi z (mat)rdečili. Da jih transformiram v bolj glowy, dewy različice, čez preprosto nanesem osvetljevalec. 


Torej, en samcat izdelek uporabljam pet let, pa mu kar ni videti konca. Ker je na mineralni osnovi me to sploh ne skrbi, saj taki izdelki niso hitro pokvarljivi, sestavine so zelo odporne in trajne. Veseli me tudi, da znamka ne testira na živalih.  Kupila sem ga iz čistega firbca, na spletni strani Lily Lolo (klik) za dobrih 10€ in bil je eden boljših nakupov. Priporočam!

 Ocena: 5/5
Moram reči, da v zadnjem času razmišljam tudi o The Balm- Mary Lou Manizer in Becca- Shimmering Skin Perfector (drag, kot hudič).

Imaš mogoče s katerim že izkušnje?

Kaj pa sicer uporabljaš za osvetljevanje obraza?

Pozdravček,
7 komentarjev :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Meni je od Bella top top top <3

Eva* pravi ...

Katja vem! Veš da sem ga zadnjic v Nami iskala, pa ga nisem našla... tvoj je tudi super, ko ga kje zagledam mora z mano :)

SUGARLOVE BLOG pravi ...

Tale stavek me je pošteno nasmejal: kot da bi me kdo povaljal v novoletno kepo bleščič. :) imam nekaj izdelkov od Lily Lolo, noben cent mi ni žal za to kozmetiko, ker mi je res odlična. In tale osvetljevalec je prelep, sicer priznam, da nimam rada prevelikih bleščečih delcev za to tudi imam tako rada Mary Lou, je pa tista bolj medenega odtenka ampak tako super za nanos,meni je čudovita. Če ga kdaj v prihodnje kupiš javi kako se ti obnese, jaz sem preden sem ga kupila šla najmanj 3x v muller in ga testirala in mi ni žal.

Eva* pravi ...

Monika, na tebi izgleda Mary Lou super! Mene samo skrbi, da mi ne bo pretemen ker sem res ekstremno svetla. Moram tud se malo potestirat v trgovini najprej :)

Anonimni pravi ...

Jaz imam od essenca, je tudi super.

Rose Touch Blog pravi ...

Super objava! Si me kar malo nasmejala, trenutno uporabljam highlighter od Essence, tista Disney različica, ki pa ni več v prodaji. Mi je pa zelo všeč, saj imam svetlo polt in mi tako lepo poveže polt in tiste majhe bleščice in tudi končni rezultat je odličen. Tudi jaz že nekaj časa razmišljam o nakupu Mary Lou, ampak mi je trenutno nekoliko predrag, zato iščem kakšno bolj cenejšo opcijo. xx

Unknown pravi ...

Meni je super od Lavere soft glowing highlighter v odtenku Shining Pearl 02. Je res super za svetlo polt povem iz lastnih izkušenj, ker sem tudi jaz imela težave z iskanjem highlighterja, ki bi bil primeren za mojo polt. Je pa super tudi zato, ker ne vsebuje prevelikih koščkov bleščic in izpade zelo naravno in zdravo. :)

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...