Navbar sticky

sreda, 6. april 2016

Pomladno lepotičenje

Pomlad je moj najljubši letni čas in končno je nastopila v vsem svojem sijaju. Občudujem naravo, ki se prebuja, daljše dneve in prijaznejše temperature. Obožujem lahkotnejša oblačila, barvite nohte, živahne ustnice in prijetne vonje. V nadaljevanju lahko preveriš brez katerih kozmetičnih izdelkov se ne ločim v teh dneh in zakaj...


Obožujem parfume in redko mine dan, da ga ne bi  uporabila. Eden od mojih večnih klasik je poleg Mademoisella (klik) tudi veliko dostopnejša Christina Aquillera. Je nekje vmes med sladkim in svežim z nežnim, pudrastim pridihom. Navadno mi parfumi tega ranga, ki mu dela družbo še Katy Perry, Guess, Naomi Campbell itd niso najbolj pri srcu. Preveč sladki, najstniški, bonbončkasti, kdaj skoraj ceneni in že povsod videni. Ta v svoji kategoriji močno izstopa in se lahko po mojem mnenju kosa tudi z veliko dražjimi parfumi. Uporabljam ga v kombinaciji z losjonom, saj je tako obstojnost in intenzivnost vonja veliko boljša. Ko se naslednjič sprehajaš po Dm-u preveri in mi sporoči, če se strinjaš. Prav tam ga navadno sama kupim in počakam na kakšno akcijo, ki je za ta parfum kar pogosta. Za spodnji set sem odštela okoli 30€.
Odlično se ujame z Dove antiperspirantom, ki je brez vonja in se tako ne "tepe" s parfumom. Brez parabenov, alkohola, barv in dišav. Če bi bil ob enaki učinkovitosti še brez aluminijevih soli, bi mu ploskala. Pa jih vsebuje, žal. Dokler ne najdem kaj primernejšega, ostaja. Katerih deodorantov pa ti niti slučajnoo ne priporočam (klik) si pa že prebrala, kajne?


Šminke! Saj je že vsem jasno, da brez njih pri meni ne gre, kajne? Obožujem intenzivne, močne, barvite odtenke, ki v trenutku poživijo celoten obraz. V zadnjem času se na mojih ustnicah najpogosteje znajdejo spodnje štiri. Prvi dve sta cenovno ugodni, naslednji dve pa iz višjega cenovnega razreda. Catrice Pinkerbell (klik), Mua Bare-shade 14, MAC Relentlessly Red (klik) in Dior Rose Spring (klik).


Vlaženje kože je pomembno! Nizke temperature in hranilne kreme so preteklost saj moji koži čez dan trenutno ustreza kaj lažjega. Zadnja dva tedna testiram vlažilni serum Dvorca Trebnik*in za enkrat mi je odličen. Podrobnejša ocena sledi čez nekaj časa.

Sedaj bom že malo dolgočasna, ampak res ne morem mimo Revlonovega pudra. Čez zimo je bila Missha (klik) odlična, vendar mi je v toplejših dneh bolj všeč Colorstay. Predvsem zaradi obstojnosti, saj mi je le ta pri pudru zelo pomembna. Ker je moja koža vedno bolj na suhi strani sem tokrat kupila različico za suho kožo in tudi ta formula je odlična. Kože ne zmasti, polno prekriven in obstojen čez cel dan, odtenek buff je super za Sneguljčice... Sami plusi! (Mimogrede, zasledila sem, da so prenovili embalažo in bo končno na voljo s pumpico! V tujini je že v prodaji, mi bomo seveda še nekaj svetlobnih let počakali. Itak. )


Nalakirani nohtki so nuja! Kiko laki so stari znanci, ki so pri meni najpogosteje v uporabi. Imajo priročen čopič, so dobro obstojni in na voljo v nešteto atraktivnih odtenkih. V zadnjem času pa uporabljam tudi dva precej nevtralna laka. Essie Mademoiselle in Jessica Pretty in Pearls* (klik). Z obema sem zadovoljna!


Katere pa so tvoje lepotne potrebščine, od katerih se trenutno ne ločiš?* PR izdelka

5 komentarjev :

Anna. pravi ...

Jessica in Essie izgledata prekrasna :)

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Super izbira!

Meni je tudi ta Christina takšna klasika <3

Unknown pravi ...

Komi čakam oceno vlažilnega seruma, tud sama rabim nekaj takega :)

Julija pravi ...

Christina je klasična, ampak mi je pa osebno Katy zelo všeč :) Essija pa imam tega tudi jaz + kiko je zakon :)
J.♡

SUGARLOVE BLOG pravi ...

heheh všečmi je stavek: V tujini je že v prodaji, mi bomo seveda še nekaj svetlobnih let počakali. Itak:):):) heheh, čisto držii:) super izdelki. Joj na faksu sva z mojo cimro imeli tale Christinin parfum in vem, da je tako lepo dišal, sladko:)lakci so mi pa čisto vsi prelepi*

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...