Navbar sticky

četrtek, 7. april 2016

Pobarvaj se sama!

Dobila sem vprašanje glede trenutne barve las, zato sem se odločila da naredim na to temo kar eno hitro objavo in s tem mogoče pomagam še komu. 
Moja naravna barva je temno rjava, vendar lase vsakih nekaj mesecev vseeno pobarvam, saj je tako barva veliko bolj lepa, sijoča in živa. 
Tokrat sem se pobarvala kar sama! Ker frizerka ni imela časa, meni pa se je mudilo sem zavila v trgovino in kupila Subrino Saten v odtenku 56 čokolada. Na različnih lepotnih forumih sem že večkrat prebrala pohvale za omenjeno barvo, poleg tega pa se z njo v hladno blond odtenku barva tudi moja teta in ima prekrasno barvo!
Sprva me je skrbelo, kako bom svojo dolgo in gosto grivo sploh obvladala sama, ampak mi je na koncu uspelo. Uporabila sem dve škatli. S prvo količino sem pobarvala narastek in pustila 15 minut, z drugo pa še preostalo dolžino in po dodatnih 15 minutah vse skupaj sprala.Moram reči, da sem s samim rezultatom zelo zadovoljna. Lasje so mehki, negovani in se lepo svetijo. Od mojega barvanja sta minila šele dva tedna, v tem času pa nisem opazila pretiranega izpiranja. Barva je bila v Intersparu ravno v akciji in tako sem za dve škatli odštela dobrih 6€! Odtenek in kvaliteta las sta super, zato mislim, da bom z barvanjem od sedaj naprej nadaljevala kar sama. Mogoče pa bom naslednjič uporabila še nekoliko temnejši odtenek.Pozdravček, 

5 komentarjev :

espanola pravi ...

Tale barva je res svetovna*-* <3

Larisa pravi ...

Kako pa ti uspe barvo razporediti po vseh laseh? Se bojim, da bodo eni deli pobarvani drugi pa spet ne :)

Eva* pravi ...

Laura res je :)
Larisa, predvsem je pomembno da imaš barve dovolj, pri gostih in srednje dolgih in dolgih laseh bi priporočala da se uporabi dve barvi. Pomagala sem si s čopičem in tangle teezer krtačo. Ko sem barvo nanesla sem jih dobro razčesala in premasirala, da je bila barva res na celotni površini las in tako z neenakomerno barvo nimam težav :)

CherryColors pravi ...

Subrina ima res super barve. Ma njihova celotna linija za lase je TOP.

Mojca pravi ...

Čudovita barva las! Sama sem včasih prakticirala z prelivi, ker sem dobila identičnega moji naravni barvi in se je enakomerno spiral ter le malo poživel naravno barvo las. Škoda le, da so šli iz prodaje, tako da tega ne prakticiram več.

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...