Navbar sticky

sreda, 20. april 2016

Modni koraki v svet

Vsaka ženska ima svoje najpomembejše stvari, ki jih nujno mora vzeti s sabo kamorkoli gre. Klasična rdeča šminka, visoke pete, koktejl oblekica, statement ogrlica... Mogoče trendi lak v udarni barvi? Vsekakor nekaj v čemur izgledamo odlično in doprinese k naši unikatnosti, osebnemu stilu in nenazadnje dobremu počutju. 
Med moje must-have kose spada srebrn minimalističen nakit, lasni obroč, matte šminka in črne visoke petke. Kot ste verjetno opazili, se vedno bolj navdušujem tudi nad trendom črt, ki nas v obliki majic, oblek in dodatkov vabi iz različnih trgovinic. Črte delujejo simpatično tako na sproščeni majici za vsakodnevno pohajanje po mestu kot glamurozni večerni obleki. Primerne so tudi za razne pomembne dogodke in zabave, na katerih želimo izgledati čim boljše. Ljubljanskega tedna mode sem se tako udeležila v spodnji kombinaciji, ki sva jo z Lukom posnela le nekaj minut pred čudovitim dogodkom.

Majica: Zara
Jeans: H&M
Blazer: H&M
Obutev: Zara
Torbica: Guess 
Ura: Fossil 

Šminka: Avon-Pure Pink(matte)
Nohti: Kiko 283

Fotograf: Luka Tozon (klik)
 
9 komentarjev :

Lara pravi ...

Wau, zelo si bila lepa! Opazila sem da imaš v trebuščku pirsing. Tudi sama se še odločam, ali bi si ga naredila. Zelo bi ti bila hvaležna za objavo na to temo. Lepo bodi, Lara

Unknown pravi ...

Res lepe slike! :)

espanola pravi ...

Tale look je woooow, super skombinirano, jaz bi sicer izbrala kaksen drug sako ampak ok, slikce pa so itak bomba<3

Mojca pravi ...

Čudovit outfit, pete so noro hude! :) kako je z udobnostjo med hojo, glede na to da so iz Zare?

Eva* pravi ...

Hvala Mojca :)
Glede na višino pete moram reči da so precej udobne in mehke. Pet ur sem z lahkoto preživela v njih brez pretiranih bolečin. Vseeno pa nobene pete nad 10cm niso višek udobja in jih nosim bolj občasno.

Eva* pravi ...

Hvala Laura :)

Eva* pravi ...

Eva* pravi ...

Hvala za predlog, ga bom upoštevala ;)

Eva pravi ...

Čudovit outfit in čudovita soimenjakinja :)

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...