Navbar sticky

sobota, 2. april 2016

JUST Malva mleko za telo

Losjone in mleka za telo zelo rada uporabljam.  Poskrbijo za hidratacijo, poleg tega pa obožujem prijeten vonj, ki ga pustijo za sabo. Rada imam mleka lahke in ne lepljive teksture, ki se hitro vpijejo in pri katerih mi ni potrebno čakati ogromno časa pred oblečenjem in pri katerih lahko hitro nadaljujem z ostalimi opravki. To in še več izpolnjuje Justovo slezenčevo mleko za telo. Ne vem kako, da ga nisem še nikoli omenila. Uporabljam ga že leta in leta in kljub zasoljeni ceni je moj najljubši izdelek za nego telesa.


Prva in glavna stvar zaradi katere mleko tako zelo obožujem je vonj. Diši naravnost božansko! Tako nežnega, bogatega,  pudrastega vonja nisem zasledila še pri nobenem podobnem izdelku in tako v svoji kategoriji res močno izstopa. Poleg tega je zelo koncentriran in  se na koži obdrži neverjetno dolgo. Dlje kot kateri koli losjon, kos pa je celo marsikateremu parfumu.
Uporabim ga zelo zelo malo, večinoma na po tuširanju še rahlo vlažno kožo, pa vseeno ostaja zaznaven vse do naslednjega prhanja. Poraba je tako izjemno majhna. Jaz ga uporabljam vsakih nekaj dni in mi ob taki uporabi zdrži približno eno leto.
Vpije se zelo hitro in pušča za sabo žametno mehko in odišavljeno kožo. Ne bi sicer rekla, da je posebno hranilen. Kadar imam kožo res zelo suho največkrat posežem po Fior di Magnolia kremi (klik), ki je dokaj nevtralnega vonja, čez pa še malo Justovega mleka. Prva deluje veliko bolj hranilno in je tudi sestavinsko veliko kvalitetnejša (in približno desetkrat cenejša). Vseeno ne morem mimo Justovega vonja, ki je tako omamen, da dvomim da se ga bom kdaj naveličala . Kombiniram ga tudi z drugimi losjoni vendar se vseeno vedno znova vračam k temu, saj zame prav zaradi vonja nima konkurence tako v zimskem kot v poletnem času.

Da gre pri Justu v praksi za kakšno posebno naravno kozmetiko se sicer ne bomo slepili. Tako mleko kot ostali izdelki, ki sem jih vzela pod drobnogled sicer vsebujejo za vzorec naravnih izvlečkov, vendar v veliko izdelkih prevladujejo naftni derivati, parabeni, parfum in ostala kemija. Uporabnice, ki prisegate na resnično naravno kozmetiko bodite torej pozorne.  


Za 250 ml sem odštela okoli 30 €. Če gledamo z vidika sestavin naravnost oderuška cena ampak… ohhh ta vonj!;
Žal je Just kozmetika na voljo le prek kataloške prodaje na domu. Veliko prodajalk je neverjetno vsiljivih in bi nam na vsak način namesto enega, prodale šestindvajset izdelkov. Saj jih iz prodajnega vidika nekako razumem, vas pa vseeno opozarjam.

Ocena: 5/5

P.S.  Ker je del kvalitete bloga vsekakor tudi zunanja podoba sem se odločila, da nekoliko posodobim sam izgled strani. Kot ste verjetno opazile, blog dobiva novo podobo, spremenjen pa je tudi URL  naslov. Sledi še nekaj kozmetičnih popravkov, zato se opravičujem za morebitno moteno delovanje v tem času. Upam da vam je nova podoba všeč in hvala, ker me berete :)

Pozdravček,


3 komentarji :

Anonimni pravi ...

Kar precej draga cena, vendar mislim, da jo odtehta to, da ga imaš potem za toliko časa. Kje pa se lahko naroči tole mleko?

Izgled bloga mi je super, vidim, da imaš tudi novo domeno. Zelo uživam ob branju tvojih ''prispevkov'' in želim ti vso srečo še naprej.

Lep pozdrav
Kristina

Katja - Viva la vida blog pravi ...

O, pa je res drag.

Ampak me zdaj ful firbec matra kakšen je vonj :D

Čestitke za prenovljeni blog, všečkam! <3

Eva* pravi ...

Hvala Kristina :)
Nikjer se ga ne da naročiti, Just izdelki so dostopni zgolj kot kataloška prodaja na domu. Najboljše da malo pobrskaš po internetu kje so posredniki v tvojem kraju, jih je kar veliko :)

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...