Navbar sticky

sobota, 05. marec 2016

Afrodita VS Ombia čistilno mleko

Danes bo govora o dveh odličnih, cenovno več kot ugodnih čistilnih mlekih, ki jih uporabljam zadnje mesece. Menim, da so mleka za zimski čas bolj primerna kot čistilni geli in pene, saj že ob samem čiščenju negujejo kožo, ki je v hladnejših mesecih kot posledica suhega zraka in nizkih temperatur lahko izsušena in razdražena.
Eno od prvih pravil za lepo in negovano kožo je prav zagotovo redno čiščenje. Posebej temeljiti moramo biti predvsem zvečer, ko odstranjujemo make up. Tudi če ličil ne uporabljate, pa se čez dan na obrazu naberejo delci prahu, maščobe, bakterij in ostale umazanije. Prav zato bi moralo biti redno čiščenje kože (zjutraj in zvečer) s primernimi izdelki del vsakodnevne rutine vsake ženske (no, pa tudi moškega).
Kako sta se obnesla Hoferjevo in Afroditino mleko, ki ju sama izmenično uporabljam za večerno čiščenje kože, pa preberite v naslednjih vrsticah…Afrodita čistilno mleko Clean phase je primerno za suho in občutljivo kožo s čimer bi se glede na čudovite sestavine popolnoma strinjala. Primerno je tako za odstranjevanje pudra kot tudi ličil na očeh. Kože popolnoma nič ne draži in glede na obljube odlično opravi svojo nalogo. Še posebej mi je všeč, da odstrani tudi dolgoobstojna ličila brez posebnega napora. Jaz ga z blazinicami prstov najprej vtrem v kožo, nato z vatnima blazinicama nekaj časa krožim po obrazu, postopek še enkrat ponovim (dokler so vidne sledi pudra) in nadaljujem z Ombia tonikom (klik).
Sestavine čistilnega mleka so odlične! Rastlinski glicerin v povezavi z negovalnimi olji (sončnično, mandljevo, jojobino), karitejevim maslom in vlažilno hialuronsko kislino dobro raztopijo ličila in delujejo negovalno. Proti koncu seznama sestavin je tudi parfum, ki sicer v negovalnih izdelkih ni najbolj zaželen, vendar v tem mleku tako lepo, nežno in pomirjujoče diši, da mu tega res ne morem očitati!
Pudrast, nežen, nevsiljiv vonj, ki ga zelo težko natančneje opišem, me je tako prevzel, da čiščenje prav vsakič z veseljem opravim. Navdušena bi bila, če bi s podobnim vonjem obstajal tudi kakšen losjon ali mleko za telo, saj je vonj res božanski in mi predstavlja še dodaten plus.
Za 200 ml boste v Dm / Mullerju odštele dobre 4€, ob redni uporabi pa bo trajal kakšna dva meseca, kar je precej ugodno.
Ocena: 5/5

Hoferjevo čistilno mleko Ombia je primerno za vse tipe kože. Tudi to je povsem zadovoljivo, ne draži kože ali oči in dobro očisti kožo. Uporabim ga predvsem kadar ne nosim močnega pudra, ampak le kakšno obarvano kremo (kar je bilo v času nedavnega izpitnega obdobja kar pogosto), saj močnih ličil ne odstrani tako dobro kot Afroditino. Poleg veziv vsebuje negovalno avokadovo olje, pantenol in izvleček zelenega čaja. Povsem solidne sestavine, vendar so mi Afroditine še bolj všeč, saj že na samem začetku vsebujejo več olj in masel, pa še diši neprimerno lepše. Za 250 ml boste v Hoferju odštele dobra 2€.
Ocena: 4/5
Menim, da z nobenim od zgornjih dveh izdelkov ne boste »ustrelile mimo« in sta oba kljub nizki ceni dobra ter lahko konkurirata tudi prestižnejšim znamkam. Z neagresivnimi sestavinami ("ta slabega" alkohola (alcohol denat) in ostalih navlak ne vsebujeta) sta dovolj nežna da kožo puščata mehko a vseeno očiščeno. V primeru da posegate po močnejših ličilih, bo primernejše prvo, kakšni BB kremi pa bo kos tudi Hoferjevo. Če iščete kvalitetno čistilno mleko za malo denarja, vam zgoraj opisana toplo priporočam! 

Do naslednjič,

2 komentarja :

espanola pravi ...

Jeeej, tako sem pogrešala tvoje objave, super da spet nadaljuješ ;) No jaz si že nekaj časa ogledujem Afroditino ga ampak še nisem vzela, no ga bom morala, ker deluje izjemno prepričljivo;) Super objava<3

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Tudi jaz. Sem vesela, da si nazaj <3

Afroditino je super, sem ga tudi jaz imela, sestavinsko pa sploh.

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...