Navbar sticky

sobota, 26. december 2015

MISSHA - Signature Complexion Coordinating BB cream

Missha je korejska znamka kozmetike, ki se vedno bolj uveljavlja tudi na našem trgu. Mene je prepričala z dobrimi sestavinami. Pri Misshi se namreč izogibajo konzervansom in drugim sintetičnim sestavinam, vseeno pa je bogata s koži prijaznimi antioksidanti, sadnimi kislinami, različnimi naravnimi izvlečki in nekaterimi olji. Jaz sem se srečala z dvema različnima BB kremama, s katerima sem zelo zadovoljna. Pri večini znamk se zame vse skupaj konča že pri izbiri odtenkov, saj so pretemni in ker seveda ni hujšega kot hoditi po svetu s temno črto in prehodom med obrazom in vratom je izbira, ki jo imam na našem trgu s porcelanasto svetlo kožo zelo majhna. Pri Misshi pa tudi Sneguljčice z izbiro odtenka ne bomo imele težav. Mislim da se mi je pri Perfect Cover BB kremi celo prvič zgodilo, da mi je bila tekoča podlaga presvetla, pa sem celo leto bela kot jogurt. Res.
Naj omenim še SPF 43 na bazi cinkovega oksida, ki s svojim visokim zaščitnim faktorjem odlično blokira nevarne sončne žarke. O Perfect cover BB kremi (in ostalih procedurah) ste že brale tukaj, zadnje mesece pa uporabljam Signature Complexion Coordinating BB Cream.

Po imenu sodeč nisem prepričana ali gre za BB ali CC kremo. S tem se niti ne ukvarjam preveč. Karkoli že je, je odlična. Glede na razne Garnier/Nivea/Balea... BB/CC oranžne, pretemne in slabo prekrivne katastrofe, ki jih zasledimo v naših drogerijah, Misshine (recimo ji) BB kreme nikakor ne bi mogla šteti zraven. Lahko da kateri znamki delam krivico, vendar resnično na naših policah nisem še našla spodobne BB kreme. Missha BB kremice ne morem prehvaliti. Težko ji sploh rečem krema, saj ima vse lastnosti dobrega pudra:

Formula je zelo bogata, gosta in pigmentirana. Koža po nanosu deluje zdrava in sveža. Odlična se mi zdi predvsem za zimski čas, saj na koži deluje zelo vlažilno, ne poudarja suhih predelov in nudi sijoč, dewy finish, ki ga sicer z uporabo kompaktnega pudra lahko zamatiramo. Jaz se zadnje čase spopadam s suho kožo in mi zelo paše, mislim da bi se dobro ujel tudi z normalno, za mastno kožo pa nisem tako zelo prepričana. Tudi za samo uporabo je kremica preprosta. Za razliko Od Revlonovega Colorstaya, pri katerem je za lep nanos potrebno kar nekaj potrpljenja in dober čopič, je Misshina BB krema izjemno neproblematična. Sicer že iz navade in higienskih razlogov za nanos tekoče podlage raje izberem čopič, vseeno pa lep nanos dosežem tudi če ga nanesem s prsti.
Prekrivnost je odlična. Jaz imam rada dobro prekrivne pudre, vseeno pa me moti maskasto umeten videz kože. Pri tem pudru teh težav nimam, saj poleg tega da prekrije mozoljčke, podočnjake in druge nepravilnosti, na obrazu ne deluje težko. 
Obstojnost je zelo dobra. Jaz predel okrog oči dobro matiram (klik), čez ostale dele pa le na rahlo potapkam s čopičem da dosežem suho podlago za nadaljnje senčenje. Ravno vodoodporni Colorstay ni,  vseeno pa je obstojnost nadpovprečna in mi lepo zdrži čez dan, brez usedanja v gubice. 
Odtenek no.2 beige je zelo svetel z nevtralnim podtonom, ki je ravno pravšnji zame. Medtem ko ob rumenem Bourjois-ovem Healthy mixu (klik) izgleda skoraj kot da imam zlatenico, Revlonov colorstay je le malenkost prerumen, ivory preroza, pa je Missha popolna, tako odtenek kot podton se lepo zlije z mojim tenom.

Poraba je za srednjo prekrivnost nekje povprečna. Za polno prekrivnost se ga da lepo slojiti in v tem primeru je poraba nekoliko večja. Lahko bi rekla da se z dvema slojem doseže tako prekrivnost kot ob enem sloju Revlona, vendar mi je sam občutek in videz na koži pri Misshi še ljubši. 
Embalaža je estetska in funkcionalna. Ne znam opisati kako lepše in lažje je puderček iztisniti iz tubice, medtem ko pri Revlonovi "luknji" ob majhni nepazljivosti nastane prava packarija. Po več kot petih letih na Revlonu resnično zelo cenim tudi to kvaliteto.


Vonj je nežen, prijeten in nemoteč.
Cena je glede na kvaliteto ugodna. Za 20 ml boste na uradni Misshini spletni strani (klik) odštele 15€. Nič ne bi imela sicer proti, če bi vsebovala klasičnih 30 ml, ampak tudi tako bomo preživeli.
*Na tem mestu bi opozorila še na možnost ponaredkov, ki se na spletu (Ebay...) kar vrstijo, na kar so me pri Misshi po prebrani prvi objavi o Perfect Cover BB kremi, ki je tudi zelo dobra in popularna, posebej opozorili. Ali ste kupile "mačka v žaklju" lahko zelo preprosto preverite. Pri originalni embalaži se v nasprotju s ponaredkom navoja, ki povezuje pumpico ne da odviti. Kupujte torej pri preverjenih prodajalcih ali na uradni spletni strani. Sicer pa so vsa dodatna morebitna vprašanja na Misshini facebook strani dobro odzivni in prijazni.
Z izdelkom sem resnično zelo zadovoljna in bi ga priporočala vsem s suho in normalno ter dovolj svetlo kožo. Če se še tako trudim minusov ne najdem. Morda bi to lahko bilo pomanjkanje odtenkov (na voljo je le v enem, ki meni na srečo ustreza), nisem pa tudi prepričana kako se mi bo obnesla poleti, ko moja koža ni tako suha in je težje doseči celodnevno obstojnost. Bom poročala takrat, zaenkrat mi je idealna in odkar si jo lastim sem popolnoma zanemarila Revlon, ki je bil stalnica dolgih pet let in sem ga nosila na prav vsaki objavi do sedaj. 
Priporočam!

*Na obrazu imam Missha Signature Complexion Coordinating BB kremo, okoli oči pa še Max Factor Panstick korektor. Koža ni računalniško obdelana.


 Ocena: 5/5
*izdelek mi je bil poslan v test

9 komentarjev :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Missha je the best! Mene je lani navdušila njihova BB kremica, ravno sem jo porabila (končno!).

Super izdelki res :)

Unknown pravi ...

Mene je res zamikala, cena je ravno ok. Edino 20 ml....premalo mi je :D

Eva* pravi ...

Obstaja tudi v 50 ml embalaži,ampak v obliki stekleničke, tubica mi je vseeno nekako ljubša. Jaz jo uporabljam zadnja 2 meseca pa mislim da je notri še slaba četrtina. Poskusi, mislim da bi se na tvoji koži tudi dobro odrezala, ko se kaj vidiva ti jo lahko tudi prinesem malo da probaš :)

Eva* pravi ...

Sem brala tudi tvoje ocene, res so odlični izdelki, azijska kozmetika me vedno bolj navdušuje :)

Unknown pravi ...

Zdej imam ban do februarja, ampak verjetno si bom res kar vzela, ker zdej imam res bolj malo podlag na razpolago. Bere se res odlično in cena je ok.

espanola pravi ...

Jaz sem trenutno tudi pri revlonu, ampak se mi zdi da ne prekrije vseh mozoljčkov tako dobro, kot praviš da bi tale kremica. Sicer je Revlonov puder malenkost cenejši, ampak mogoče pa res tega kdaj probam, drugače pa škoda da nimajo malce temnejših odtenkov, ker mam takšno natural barvo oz. ni tako svetla kot tvoja.;)

Anna. pravi ...

Ohh now I need this BB cream -.-"
Jo imam že 100 let na WL, mogoče je zadnji čas, da jo nabavim in preizkusim ;)

Eva* pravi ...

Bolj kot Revlon ti ne bo prekrila, kvečjemu bo z dvema slojema tam-tam. Za bolj izrazite mozoljčke rabiš en polnoprekriven korektor. Max Factorjev Pan stik je npr . odličen :) Odtenek pa je res zelo svetel. Vprašaj jih za kakšen tester, so zelo prijazni in so ga tudi meni pred testiranjem poslali da sem najprej preverila če mi ustreza.

Eva* pravi ...

Mislim da boš zadovoljna ;)

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...