Navbar sticky

sobota, 7. november 2015

Blazno resno o ...

- Medtem ko blogerske kolegice že preizkušajo in predstavljajo Essence novo kolekcijo Merry Berry, ji jaz še nisem prišla blizu. Pa ne da ne bi želela, saj je res prekrasna, ampak je v samem centru Ljubljane še vedno ni na voljo. Moja detektivska iskanja so že malo patetična. V Muller, Dm in Namo sem hodila preverjat v ponedeljek, sredo in četrtek. Nič. Prodajalke mi le vztrajno zatrujejo, da niso obveščene kdaj bo na voljo (c'mon, saj sem delala v trgovinah, vem kakšna je politika in vedo že kakšna pol leta prej ampak dobro, recimo da sprejmem. "Sitnim strankam je pač treba nekaj reči") in naj pač sama preverjam. Lahko bi vsaj malo uskladili lansiranje na prodajne police v vseh poslovalnicah, če je že datum taka prodajna skrivnost. Kakorkoli,  mene je že vse skupaj minilo. Naveličala sem se.
Vseeno je kolekcija prekrasna in verjamem da bo hitro pošla (verjetno vseeno ne tako hitro kot Balmainova hehe). Naša Mateja je laka in šminke že ocenila in ja, prekrasni so! (klik)

- Na Čopovi sem bila tudi v četrtek, ko je Balmain v sodelovanju z meni ljubo trgovino H&M ponudil svojo novo kolekcijo. Pa ne ob šestih zjutraj, da ne bo pomote. Tri ure ne bi v vrsti čakala niti, če bi bila zastonj. Pa ni bila, kosi so se gibali med 100€ in 400€. Te evforije še sedaj ne razumem najboljše. Med predstavljenimi kosi, ( ki so IMHO zbežali iz pariške baročne renesanse in bi tam lahko tudi ostali) me ni navdušil niti eden in mislila sem, da ne bo pretiranega odziva, čeprav so mediji že vnaprej napovedovali pravi pomp. Kako ga ne bi, Balmaina (dvomim sicer da H&M-ovega) nosi še slavni klan Kardashiank. Če ga ne bi, verjamem da bi bilo navdušenje vsaj enkrat manjše.
Aja, ali ste videle tale posnetek (klik)? Babnice so se dobesedno steple za kose, prišlo naj bi celo do resnih poškodb. Ne vem ,če mi je sploh vredno izgubljati besed z iskanjem vseh spodrsljajev, ki nam jih današnja družba prinaša. Kriza-vrednot-pa-to. Pa še kaj.

- Saj so lepi dnevi, ampak zjutraj in zvečer (in kdaj tudi čez dan) je postalo svinjsko mraz. Punce v 7/8 (in kdaj celo 3/4) hlačah pri -3 stopnjah, jaz vas občudujem. Saj vem, saj vem, take hlače so noro hvaležne do postave. Malo si bolj suh, pa malo višji, pa obutev bolj izstopa... Ampak mal je mrz ratal, no! Kdaj me kar stisne ob takem prizoru in se res sprašujem ali sem samo jaz tako premražena in z napol golimi nogami ne bi zdržala niti pogojno. Vse kar sega manj kot do gležnjev sem pospravila na dno omare že kakšen mesec nazaj.
Nasploh je fascinantno opazovati ulične stile. Eni v kratkih rokavih in tri četrt hlačah, drugi zadekani do vratu in v škornjih. Zanimivo. Hkrati priznavam, da se je težko obleči za jutranjih grozljivih -3 in popoldanskih prijetnih 17. Res težko.

- "Najbolj osamljenega časa svojega življenja nisem preživela s sabo, ampak ob človeku, ki je bil zame bolj zgrešen kot bele pajkice in modro senčilo skupaj. In najina zveza je obstajala samo zaradi tega, ker je on bil dovolj vztrajen, jaz pa dovolj sita paradižnikove juhe za enega. In potem sem v njem obupano iskala rešitev, dokler nisem spoznala, da je on sam moja glavna težava. Ne, ker bi bil sicer slab, ampak ker je bil povsem slab zame. Zato ... Razumem, če vam ednina preseda tako zelo, da si še pred začetkom konca obstoječe zveze rezervirate nekoga novega. A mogoče bi bilo pametno, da si najprej za nedoločen čas rezervirate sebe. Ker veste, kaj je boljše kot krožnik paradižnikove juhe? Ves lonec." Tanja Kocman in rezervni partner (klik).

- Tole je pa moja slika tedna ali kar meseca. Ročno izdelana, unikatna, slovenska. Čisto sem navdušena, saj je Teja zadela moje želje v nulo. Poleg estetske pa ima tudi praktično vrednost. Je del moje nove oprave za na fax, z lahkoto namreč zdrži zvezek ali dva, denarnico, pa še za kakšno šminko in korektor ostane prostor. Tejajeglichdesign hvala <3


Eva

4 komentarji :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Hahah, jaz sem ostala ravnodušna pri Essence kolekciji. Je lepa, nič ne rečem - šminke in lakci so zelo lepi, ampak se ponavljajo... Dizajn je res lep, božičen... Ampak, kaj ko imam že toooliko vsega.

Glede Balmaina se strinjam :)

Ajdas blog pravi ...

Oh ja, pod tale tvoj zapis se vsekakor lahko podpisem. To, da bom izgledala trendi in malo visja ter malo ozja, pa ni vredno tega trpljenja na mrazu. Tetive tudi niso vesele, bi sklepala...

hysteriaofdecay pravi ...

Super objava! Sploh tole z Balmain kolekcijo si fajn zadela. To ni Balmain, to je H&M po zelo ne H&M cenah.

hysteriaofdecay pravi ...

Super objava! Sploh tole z Balmain kolekcijo si fajn zadela. To ni Balmain, to je H&M po zelo ne H&M cenah.

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...