Navbar sticky

nedelja, 4. oktober 2015

MAC Relentlessly Red

Po zadnjih objavah lahko sklepate, da so me MAC šminke res zasvojile, saj so glavna tema zadnjega meseca. Pa ne brez razloga. Prisežem, da boljših šmink preprosto še nisem imela in prav vsaka, ki si jo lastim me je navdušila. Moja zadnja pridobitev iz pohajkovanja po Trstu (klik) je odtenek Relentlessly Red retro matte linije.


 Danes ne bom preveč dolgovezila, saj sem vse lastnosti in navdušenje nad MAC-ovimi retro matte šminkami zajela že v objavi Rubi Woo (klik). Pa obnovimo glavne odlike. Je najobstojnejša šminka, ki sem si jo kadarkoli lastila. Zasluga gre seveda mat finishu, ki je MAT v pravem pomenu besede. Recimo tako mat, kot najbolj mat barvica, sam nanos pa tudi nič težji. O pigmentiranosti sploh ne bom izgubljala besed, saj je odlična in je en nanos dovolj za polno prekrivnost. Všeč mi je tudi sam vonj šminke, ki sicer ni nič posebnega in bi ga težko s čim točno določenim primerjala, lahko pa se strinjam s komentarjem prijateljice: "Diši kot "taprava" šminka ;)". Relentlessly Red je res zelo lep, prej topel kot hladen odtenek šminke. "Rdeča, ki se še trudi postati rdeča", bi jaz rekla in je mix rdečih, koralnih in roza odtenkov. Čeprav od kultne Rubi Woo dalje nimam več problema z nošenjem intenzivno rdečih šmink je morda Relentlessly Red vseeno bolj vsestranska, saj ni tako vpadljiva in je primerna res za vse priložnosti. Mimogrede, nosila sem jo tudi na naši prvi lepotni konferenci ali na kratko, BBMU (fantastično izpeljana, še enkrat vse pohvale organizatorjem!), kjer sem prejela kar nekaj pohval in vprašanj kaj točno imam na ustnicah.


Naj opozorim le, da morajo biti ustnice za nanos katere koli od retro matte MAC-ovih šminkic v precej perfektnem stanju. Luskice, suha in razpokana koža jim namreč ne bodo delale nobene usluge, saj vsako nepravilnost na površini ustnic zelo povdarijo.
Po prebranih ocenah lahko sklepam, da je veliko dekletom šminka izsušujoča in prispeva k prej omenjenim stanjem ustnic. Jaz zase tega ne morem trditi, res pa je da jo redko nosim več kot 3 dni zaporedoma in imajo tako ustnice vmes čas da se "odpočijejo". Če že čutim, da se mi ustnice izsušujejo nanje čez noč nanesem kakšen bogat balzam za ustnice ali še raje, Afroditin vsestranski energijski balzam (klik) brez katerega si ne predstavljam življenja.
Torej, Relentlessly Red je še ena čudovita in nedvomno ne moja zadnja MAC šminka, wish-lista se namreč kar veča in veča. V Trstu je njena cena 19€.

Ocena: 5/5

1 komentar :

Maja K pravi ...

Odtenek tvoje izbire je prav romantičen! Jaz še nisem preizkusila nobene MAC šminke, me pa mika skok v trgovino (sedaj ko sem na izmenjavi, imam to možnost), čeprav si še vedno kar vztrajno govorim, da so predrage ;) hehe, mislim, da bom popustila še preden končam semester :)) xx Maja

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...