Navbar sticky

nedelja, 11. oktober 2015

A girl should be two things: CLASSY & FABULOUS

Balonasto krilce je bilo na moji wish-listi zelo dolgo časa. Opravičujem se vsem prijateljicam, ki so zadnje pol leta (Mateja, Tamara, Katja, ali koliko časa že?!) morale poslušati o vseh mojih dramah z iskanjem. Nikjer pač niso imeli niti približno podobnega! Bila sem že na tem, da ga dam delati šivilji, saj naše prodajalne mojim hipnim željam navadno niso najbolj prilagojene. Ni mi bilo treba do šivilje, saj sem ga našla na Aliexpressu (klik) za par evrov! Poleg lepega nakita ponujajo tudi presenetljivo kvalitetne in luštkane cunjice, zato vam priporočam ogled.
Sicer vam danes ne predstavljam najbolj vsakdanjega in lahkotnega outfita, ampak sama menim, da za kakšno posebno (ali ne tako zelo posebno, če se pač tako počutimo) priložnost potrebujemo tudi kaj bolj finega in ženstvenega. Vedno pač ne moremo biti v supergicah in kavbojkah, a ne?! 

Želim vam prijetno nedeljo, za konec pa pošiljam še eno motivacijsko misel: Keep your head, heels and standards HIGH! ;)  

Majica: Zara
Krilo: Aliexpress
Obutev: Zara
Jakna: C&A
Najlonke: H&M
Dokolenke: Calzedonia
Uhani, zapestnica: Aliexpress
Ura: Fosill
Očala: Moschino
Obroč: Monique

Šminka: Catrice 140 Pinkerbell (Spodaj pa še Macova barvica, ki je porazna, ampak o tem v drugi objavi)
Lak: Kiko 313

Fotograf: Luka Tozon 
6 komentarjev :

Our way everyday pravi ...

Joj, tele pentljice! <3 noro luškane. :D Zadnja fotka je pa zmagovalna, super izgled. :) (Natalija)

CherryColors pravi ...

Ohhh, všeč mi je krilo! In petke, pure love <3. Čudovit look!

Eva* pravi ...

Hvala dragi soblogerki Natalija in Tamara ;)

Unknown pravi ...

Noro lep outfit, najbolj me je pa navdušilo krilo. :)

maja90 pravi ...

Super kombinacija..Dosti vzameš kaj prek Aliekspressa? Jaz bi pa dostikrat si premislim, ker nisem vedno prepričana kaj bom dobila :) pa me zanima kako se tebi obnese :)

Eva* pravi ...

Naročala sem kakšne 5x in večinoma sem bila z naročenim zadovoljna. Res pa je, da vedno preverim ocene izdelka, tam pogosto kupci napišejo kako je z dejanskim izdelkom in kdaj me mnenja tudi odvrnejo od nakupa. Zgodilo se je že, da izdelka nisem dobila (vedno so mi potem vrnili kupnino), enkrat sem dobila poškodovane uhančke in so mi takoj poslali nove. Na splošno sem zelo zadovoljna in bom še naročala ;)

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...