Navbar sticky

ponedeljek, 21. september 2015

Nove pridobitve #1

September je bil kar se tiče nakupovanja kozmetike zame kar produktiven mesec. Privoščila sem si dolgo želen Zoeva set čopičev, dopust na naši obali pa sem izkoristila tudi za obisk Trsta in njegovih trgovinic. Najbrž ni presenečenje, da sem se najdlje zadržala v MAC-u in Kiko- tu, kjer sem si po dolgem času (no ja, recimo - nazadnje sem bila tam meseca maja) "dala duška". Pa poglejmo, kaj sem nakupila...


 Kiko laki
 Res se jim ne morem upreti! Ne glede na število, ki si jih lastim (in verjemite, ni jih malo) vedno najdem nekaj prostora (v srcu in na polici) za kakšen nov odtenek. Njihovi atributi so prekrasne barve, lep nanos, dolga obstojnost in nizke cene. Če bi želela biti res pikolovska bi lahko rekla, da me moti, da so ločeni po številkah in ne kakšnih prikupnih imenih, kot jih jih imata recimo Opi, Essie... Tokrat sem si privoščila še utrjevalec, moji nohti so zadnje čase v katastrofalnem stanju tako da bom res vesela, če mi bo kaj pomagal. Prilagam še eno fotko trgovine v Trstu, ki je res popolna in vas mogoče motivira za obisk. Mimogrede, tudi Trst je zelo lepo mesto, vredno ogleda. Sicer pa sem o Kiko kozmetiki že pisala tukaj.

MAC
Naslednja "znamenitost" šopaholičark je seveda MAC. Spet sem naletela na našo Koprčanko in make up artistko Gabrijelo, ki mi je pomagala pri nakupu. Skupaj sva prišli do spoznanja, da življenja ne morem nadaljevati brez retro matte šminkice v odtenku "Relentlessly red", lip-linerja  "Talking points", mineralnega blusha v odtenku "Dainty" in univerzalnega highlight pigmenta "Vanilla". Jaz vesela, moja denarnica malo manj. Resnično držim pesti da se vsi izdelki dobro obnesejo, ob liplinerju se mi že porajajo dvomi. Moram še dodobra stestirati, potem seveda sledijo podrobne ocene.


Zoeva PINK ELEMENTS classic brush set 
Verjetno najbolj opevani čopiči v zadnjem času. (mimogrede, enega še vedno lahko dobite v nagradni igri na Facebooku) Bili naj bi Mac-ovi duplikati, nekateri celo kvalitetnejši. Obožuje jih tudi naša blogerka Ajda in pri njenih objavah sem se res naslinila. Nekaj čopičev je res vrhunskih, pri nekaterih pa še čakam da pride do medsebojne ljubezni. Pri čopičih si rada vzamem čas, da lahko podam čimbolj objektivno in realno mnenje, zato bom na objavo še nekaj časa počakala.


Catrice Prime and fine contour pallete "Warm Harmony"
Že kar nekaj časa sem v lovu za dobrim contouring produktom. Veste kako težko je najti lepo pigmentiran in predvsem ne-oranžen bronzer za contouring. Zelo težko! Ko sem opazila da na naše police prihaja Catrice contouring paleta sem bila presrečna, saj sem s to znamko načeloma zelo zadovoljna. No, "topla harmonija" me ni ravno navdušila oz. bolje rečeno, z besedami težko opišem kako me je razočarala. Nepigmentirana, neobstojna... Ocena in swatchi (če bo "barva" na kameri sploh zaznavna) sledijo.

Essence "My favorite tauping"
Tole senčilo pa je povsem druga zgodba. Čeprav je primarno namenjena senčenju oči se odlično obnese za senčenje obraza. Nanj ne bi niti pomislila, če mi je ne bi priporočala naša odlična bloggerka Adjusting beauty, hvala Petra!Essence the matt lipgloss "soft nude"
Med nizkocenovčki eden boljših matt glossov. Imam tudi rožnat odtenek s katerim sem zelo zadovoljna, ker pa nude barve še nisem imela, je moral z mano. Do sedaj sem ga uporabila natančno 2x in za enkrat sem zelo zadovoljna.


8 komentarjev :

Larisa pravi ...

Super izdelki, najbolj me mikajo Zoeva čopiči in pa Kiko kozmetika! :)

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Joj, jaz moram tudi še moj potovalni haul objaviti hihi sem tudi pridno zapravljala prigaranae denarce <3

Super zoevica <3

CherryColors pravi ...

Ohhh, Zoeva čopiči <3.
Imaš kakšnega od Sigme? Se lahko primerjajo?

Eva* pravi ...

Dej ja, kolikor si nas obvescala po instagramu vidim da je bil tud glede nakupov zelo priduktiven dopust, se bolj kot moj ;)

Eva* pravi ...

Ne s Sigmo jih ne morem primerjati, res pa so zelo podobni MAC-u. Za enkrat me moti samo gostota, mislim da bi bila pri nekaterih lahko malo boljša.

Eva* pravi ...

Hvala, sta kar za preizkusit omenjeni znamki ja :)

Mojca pravi ...

Zoeva čopiči so mi vizualno zelo všeč, prav tako laki Kiko. Komaj čakam, da bom prepričala katero od prijateljic, da greva v Italijo po nakupih :)

Adjusting Beauty pravi ...

Slinim se nad Kiko laki. Jaz bi jih verjetno imela celo kelkcijo, če bi bila bliže tej trgovini :). Čisto vsega kar si kupila se ne bi branila. Odličen nabor. Vanilla pigment si tudi jaz želim, ampak me zaenkrat cena še odbija. Enkrat pa bo :).

Hvala za omembo, upam, da ti je všeč to senčilo ;)

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...