Navbar sticky

sobota, 26. september 2015

Little black... Jacket!

Ali poznaš tisti občutek, ko si nekaj res močno želiš in imaš točno razdelano predstavo kako mora dotična stvar (kozmetika, oblačilo, pohištvo...you name it...) izgledati. Pri najboljši volji se optimistično odpraviš po njo, potem pa... NIČ! En velik prazen nič! No, pri meni se je ta zgodba že velikokrat ponovila. Ponavadi ravno takrat, ko se ponjo odpravim namensko, z vnaprej postavljenim ciljem in privarčevanim denarjem, ko ga nimam in grem "sam-mal-pogledat" bodo seveda imeli najlepše možne kose, ki jih !nujno! potrebujem. Še katera?!
No, to se mi je zgodilo s črno jaknico. Iskala in iskala sem jo, obrnila cel Koper, Trst in Ljubljano. Pri vsaki me je nekaj zmotilo, še naša draga Zara me je pustila mrtvo hladno kljub približno 10 različicam, ki vseeno niso zadostile mojim kriterijem. Mislila sem, da mi bo uspelo v prvem poskusu v H&M, Bershki ali Zari, sploh ker nisem iskala nič posebnega. Minimalistično, črno, oprijeto. Naletela pa le na tisoč gumbov, resic, volančkov in vijugic, zlate zadrge, prekratke, predolge, pre... (resno, nehajte s tem!)
Ko sem se že skoraj sprijaznila (kaj-sem pa-drugega- hotela) da bom pač "furala ta-staro" pa sem jo le našla, pa še po čisto človeški ceni. C&A, drage moje! Naj namenim še besedo ali dve obutvi.
Ne vem, kakšna je hoja po oblakih, ampak če bi se res potrudila uporabit vso domišljijo, ki jo premorem, bi rekla da je podobna hoji v teh supergicah, ki so vsaj 2x toliko udobne, kolikor so lepe. Debela spominska pena (ki ne izgubi oblike) je res balzam za stopala. Na voljo so v trgovini Deichmann v široki paleti različnih barv, zanje pa sem odštela 25€.

Jakna: C&A
Jeans: Zara
Bluza: H&M (Kids)
Obutev: Deichmann
Ura: Fossil
Torba: Karl Lagerfeld
Obroč: Monique

Šminka: MAC Heroine 

Fotograf: Luka Tozon2 komentarja :

Larisa pravi ...

Nice outift, luškana jakna in super odtenek šminke, lepo ti pristoji. :)

sandryca pravi ...

Šminka <3

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...