Navbar sticky

torek, 11. avgust 2015

Najljubši poletni izdelki

V naslednjih vrsticah bom predstavila najljubše kozmetične izdelke, brez katerih si težko predstavljam poletje in me spremljajo v teh vročih dneh.


Revlon Colorstay
Eden in edini. Svoje prednosti pokaže sploh v teh vročih dneh, ko kar teče iz mene, ta puder pa je obstojen ne glede na temperature. Prekriven, mat in dolgoobstojen, najsvetlejši odtenek buff pa se sedaj popolnoma prilega mojemu tenu kože.   

Max Factor Panstik
Moj najljubši korektor. Nudi polno prekrivnost in se lepo zabriše. Na voljo je v treh odtenkih, najsvetlejši pa celo ni pretemen zame. Stane okoli 8€. Sledi tudi podrobnejša ocena.

 
Dior Rouge #540
Čudovita barva šminke in lahkotna tekstura je ravno pravšnja za poletje. Sicer je kremna in zelo slabo obstojna, verjamem da bi podobno lahko našla tudi v rangu Essence ali Borjouis, vendar mi je vseeno zelo všeč in me pogosto spremlja. Nosim jo tukaj. Stane okoli 30€.



Hermes - Un jardin sur le Nil
Poleg  zelenega čajčka Elizabeth Arden še ena popolna poletna, citrusna dišava. Sveža, lahkotna in zelo posebna. Mislim da še nikjer nisem zasledila podobnega vonja, saj ni tipično svež ampak vsebuje zelo različne cvetlične, lesne in citrusne note, ki se lepo povežejo. Mislim da ni srednje poti pri tem vonju -  Ali ga obožuješ ali pa ti smrdi, slišala sem že, da nekatere spominja na vonj po zatohlem, s čimer se sicer sama  nebi mogla strinjati.  Moti me edino obstojnost, ki ni ravno vrhunska, na žalost pa je na voljo le toaletna različica. 100 ml stane okoli 90€, lahko sem zelo vesela da sem ga dobila za darilo.


Ombia čistilni tonik
Ne bom zgubljala preveč besed, saj sem oceno objavila pred kratkim. Vlažilen čistilni tonik, ki odstrani ostanke ličil in poskrbi za navlaženo kožo. Na voljo je v Hoferju po zelo nizki ceni.

Sothys hydradvance light hydratante cream  
Vlažilna kremica, o kateri sem že pisala, le da je confort primerna za suho kože, light pa je lažja različica za normalno do mastno kožo. Lepo navlaži kožo in je pri tem ne zmasti. Za sabo pusti čudovito mehko kožo, učinkuje cel dan in ni ena tistih, ki se po nekaj urah kar izgubi.


Yankee Candle Pink Sand
Čeprav ne gre za kozmetični izdelek, ga moram vključiti v objavo. Obožujem Yankee candle sveče. Bolj dišečih sveč še nisem zasledila, poleg tega da ponujajo omamen vonj je le ta res naraven, pristen, pridobljen iz naravnih esenc. V njihovi čudoviti trgovinici bi lahko preživela ure in ure in navadno imam kar velike težave z izbiro, saj imajo res ogromno omamnih vonjev. Tako bolj sladke, sveže, močne, nežnejše, izbira je res velika. Koliko časa mi bo tale 400 gramska sveča dišavila prostor ne vem, mi je pa že najmanjši kozarček omenjene dišave trajal vsaj pol leta, tako da so res dolgo obstojne in dišijo od prve do zadnje uporabe z enakim vonjem in intenzivnostjo, kar za večino drugih sveč ne velja. Prižgem jo za eno uro, prostor pa diši še naslednji dan in celo neprižgana oddaja precej močan vonj. Diši sveže poletno, vonj po plaži in kremi za sončenje - poletje v najboljši obliki. Všeč mi je tudi embalaža, ki je zelo lepa in se odlično poda v vsak prostor.  Stane okoli 20€ in je v srednji velikosti, imajo pa vsak mesec 25% popust na vonj meseca, ne glede na velikost, ki obstaja v ogromno različicah. Več o znamki in prodajnih mestih lahko preberete tudi tukaj.
P.S. - Hvala Yankee Candle za tole svečo.


Invisibobble elastike za lase
Čeprav izgledajo kot kos starega telefonskega kabla zavitega v lase gre za zelo dobro in uporabno stvar. Elastika las ne trga in jih močno drži na svojem mestu, tudi če z njo naredim visok konjski rep. Imela sem že ponaredek ampak se mi ni tako dobro obnesel, prehitro se je zrahljal in bežal iz las. 
Za poletje, ko mi je zaradi dolgih in gostih las vroče so Invisibobble res dobra izbira, pa še lasje ostanejo lepi. Prednost pred klasičnimi elastikami za lase naj bi bila tudi ta, da te ne puščajo sledi in očitne "proge" kjer je bil rep narejen, vendar to pri meni ne velja popolno, so pa sledi vseeno manjše.
Tri stanejo okoli 5€.


1 komentar :

Katja - Viva la vida blog pravi ...

Joj na svečke pa v tako vročih dneh čisto pozabim, so mi bolj za zimo! :)

Dior šminkica je prelepa tudi jaz imam eno, vendar rdečo! :)

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...