Navbar sticky

sreda, 08. julij 2015

Podaljševanje trepalnic

Pred dvema tednoma sem si prvič dala podaljšati trepalnice. Želela sem pridobiti na volumnu in dolžini trepalnic, saj so moje že po naravi bolj "boge". Poleg tega se mi v tej vročini maskara hitro razmaže, popolne vodoodporne formule, ki nebi poškodovala mojih trepalnic pa še nisem odkrila. Zelo rada tudi preizkušam novosti, ki se mi zdijo zanimive, tako da je bila odločitev za podaljševanje trepalnic res pravilna.


Po kar nekaj pozitivnih odzivih sem se odločila za podaljševanje pri Maji. Odločili sva se za C ukrivljenost, debelino 0,20 mm in dolžino 12mm. Maja dela po metodi "ena na ena", kjer se lepi ena umetna na eno naravno trepalnico. Sam postopek je trajal dobro uro. Na različnih forumih sem prebrala, da je nekaterim postopek zelo neprijeten, da cuka in peče že med samim nanašanjem. Pri meni ni bilo tako, sicer je malo nenavaden občutek vendar nič neprijetnega, lepila pa sploh čutila nisem. Malo nenavaden občutek je le ko si umivam obraz in so trepalnice veliko težje kot sicer.


Umetnih trepalnic sploh ne čutim, občutek je popolnoma enak kot prej. Nič se mi ne vihajo, obračajo in ne odpadajo. Mogoče so mi do sedaj odpadle 3, vendar se to zgodi zaradi naravnega ciklusa rasti trepalnic, v približno 4 tednih zrastejo nove in stare odpadejo, zato je tudi na refile potrebno hoditi približno enkrat mesečno. Iz naravne pa se mi ni odlepila niti ena umetna trepalnica, tako da so res kvalitetno izdelane. 

Kaj pa nega?

Nekaj pozornosti je treba posvetiti izdelkom za čiščenje obraza, saj ti ne smejo vsebovati olj, ki topijo lepilo. Prav tako se je treba izogibati mastnim kremam v coni okrog oči. Jaz si predel okrog oči čistim z micelarno vodo, tik ob trepalnicah jo nanesem na vatirano palčko in nežno očistim.
Maskaro uporabljam le na spodnjih trepalnicah, pa še to ne vedno, saj čudovito izgleda tudi brez poudarjenih spodnjih trepalnic. Eyeliner se lahko uporablja, vendar si je pri čiščenju potrebno vzeti malo več časa in nežnosti.
Enkat na dan trepalnice tudi počešem s krtačko.

S samim rezultatom sem tako zelo zadovoljna in bom s podaljševanjem trepalnic nadaljevala.
Vesela sem, da so trepalnice res lepo in kvalitetno narejene, da sem našla punco, ki je strokovna in prijazna, pri vsem skupaj pa je super tudi cena. Prvič boste odštele 25€, nato pa vsak refil stane 20€.  
Priporočam! 
 

Fotograf: Matjaž Klein

4 komentarji :

Valentina Poljak pravi ...

Čudovite so! Se vidi, da je prava kvaliteta. Poznam nekaj punc, katerim so trepalnice odpadle že po slabem tednu.

Eva* pravi ...

Tudi jaz, zato sem res vesela da so lepe in držijo :)

Eva pravi ...

Waw, res so lepe jaz se imam tudi v bližnji prihodnosti namen iti! Mogoče celo k tej, ker vidim, da so res lepe ter cena je več kot odlična!

xoxo

Eva* pravi ...

Nič ne boš zgrešila, če greš k Maji :)
Poročaj! ;)

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...