Navbar sticky

torek, 07. julij 2015

L'oreal professionnel - ocena izdelkov

Dobra dva meseca sem testirala profesionalne lasne izdelke kozmetike Loreal za nego las. Prejela sem šampon za obnovo poškodovanih las, keratinski balzam in olje za konice.

Šampon Absolut repair lipidium
Šampon se zelo dobro peni, zato je poraba res majhna. Uporabljam ga že več kot dva meseca, pa ga ima vsaj še polovico. Lase dobro očisti,  šamponiranje pa vsakič 2x ponovim.
Vseeno bi rekla da gre za "šampon kot šampon", do sedaj me še noben ni pretirano razočaral ali navdušil, saj nego las dopolnim z drugimi izdelki, ki naredijo večji učinek.
Stane okoli 15€

Balzam Pro keratin
Tale keratinski balzam me je navdušil. Nanesem ga na umite lase, jih razčešem, pustim učinkovati 3 minute in nato sperem. Lahko rečem, da je balzam res boljši od ostalih nizkocenovnih balzamov.
Po vsakem balzamu imam sicer bolj mehke lase z dodatnim leskom, vendar se mi že med samim sušenjem zelo vozlajo. No, po tem balzamu se to ni zgodilo. Lasje so bolj močni, negovani in enostavno lepši. Taki so kar nekaj dni po umivanju, ne le dan ali dva in mislim da gre zasluga predvsem omenjenemu balzamu. Skratka, priporočam ga vsem puncam z dolgimi, suhimi in poškodovanimi lasmi. Zanj boste odšetele okoli 20€.


Olje za konice Mythic oil
Diši božaansko, ko začnejo delati parfum s podobnim vonjem ga takoj kupim! Je mešanica orintalskega vonja z dodatkom vanilije, na laseh pa se obdrži kar nekaj časa. Poraba je zelo majhna, po umivanju 1-2x pritisnem na pumpico in je dovolj, nato pa še vsak dan ali vsak drugi dan po en pritisk do naslednjega umivanja. Vsebuje125 ml zato mislim, da ob taki uporabi zdrži vsaj eno leto, če ne še kaj več. Lasem doda lesk in jih nahrani, ne pusti pa mastnega sloja in se zelo hitro vpije.
Eno boljših, če ne celo najboljše olje kar sem jih do sedaj sprobala. Izpodrinil je tudi prejšnjega favorita, Orofluido. V primerjavi z njim mi je predvsem bolj všeč manjša poraba, super pa je tudi embalaža. Priročna pumpica in plastična flaška, ki se veliko bolje obnese kot "luknja" in steklo, ki mi ga je pri Orofluidu že uspelo razbiti.
Če ne najdem še kaj boljšega mislim da bo Loreal olje postalo moja stalnica.
Stane okoli 25€. Balzam in olje sta me tako res navdušila, šampon pa malo manj. Lasje so po uporabi izdelkov L'oreal res lepši in ne popolnoma izsušeni že dan ali dva po umivanju. Vseeno se to pokaže po približno štirih dneh, ko so moje konice popolnoma izsušene in se začnejo vozlati, lase si takrat umijem bolj zaradi tega da bodo lasje spet voljni in sijoči kot zaradi mastnega lasišča. Upam da odkrijem rešitev tudi za to težavo. Če ima katera predlog za kakšen izdelek/tretma za izredno suhe lase naj mi le sporoči.

 *Navedene cene veljajo za frizerske salone, veliko bolj pa vam priporočam nakup na spletnih straneh. Na Salma.si sem recimo našla Mythic oil za 12€, tako da se res splača pogledati in prihraniti, kjer se da.

*Izdelki so mi bili poslani v test

1 komentar :

Unknown pravi ...

Meni je Mythic Oil krasno, ga pa nisem še uspela ponovno kupiti, ker testiram toliko različnih in si vedno kakšnega novega vzamem. Mogoče mi je orofluido malo boljši, se ne morem prav odloči (oba še dišita noro) ma me pri njemu moti tista luknja....na koncu ostane ful noter ker je še gosto.

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...