Navbar sticky

torek, 21. april 2015

Kiko sugar mat 632 + Loreal top coat conffeties

Kiko laki so top in tudi ta ni izjema. Zelo mi je všeč da je za polno prekrivnost dovolj en nanos in da je tudi brez nanosa nadlaka zelo obstojen. Jaz ga iz čiste navade vseeno dodam in skoraj neverjetno je, da kljub shinny nadlaku  matt finish ostane in se niti malo ne izgubi (ne vem kako je to sploh možno?)
Lak ima grobo teksturo, kot da bi v njem bili mikro piling delci kar se občuti tudi na površini nohta, meni je zelo všeč.

Na prstancu in mezincu imam dodan še Lorealov nadlak ki je krasne barve, črno-bele pikice res lepo popestrijo nohtke.
Kar je naravnost grozno pa je čopič in sama struktura oz. mazljivost (ki je praktično NI) laka.
V tem pogledu bolj obupnega laka še nisem imela. Lak je bil zelo suh že ob samem nakupu in tudi čopič se mi je že na prvi pogled zdel rahlo čuden, vendar sem ga zaradi lepe barve vseeno kupila.
No, po probližno pol leta je samo še slabše. Čopič se obrača na vse strani, lak deluje kot da je sestavljen brez veziva in mislim, da bi brez prozornega nadlaka pikice kar popadale iz nohtov.
Ko sem ga kupila, sem preverila vse lakce na polički in vse so imele okvarjen čopič. Nevem ali se Loreal malo heca in je zanalašč tako malomarno izdelal čopič in samo teksturo, ali je bila to kakšna slaba linija. V vsakem primeru škoda, ker je lak sicer res krasen. Če katera ve za kakšnega podobnega, naj mi prosim sporoči.
Kupila sem ga v Italiji v drogeriji Tigota za 3€, pri nas sem ga opazila v Mullerju in mislim da stane okoli 5€.

3 komentarji :

Unknown pravi ...

Se nebi bolj strinjala, tej Kiko so top, konfetki pa..... katastrofa za mazat. Je v Italiji res skoraj pol bolj poceni ;)

Eva* pravi ...

Ja res!
Joj najbolj odkar sm se preselila pogrešam nakupovanje po Italiji :) bom prišla enkrat zdej ko bojo češnje mal v brda pa lahko en krog nardiva? ;)

Unknown pravi ...

Ma js tudi nisem več toliko po stari gorici, ker bolj malo šopingiram, Palmanova in itak Kiko pa skos :D ej komot, ti kar pridi pa če se da ene 2, 3 dni prej sporoči :D

Objava komentarja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...