Navbar sticky

ponedeljek, 23. marec 2015

The heels

Še en popoln dan za sprehod po mestu, seveda čisto v mojem stilu. Da obožujem roza barvo v vseh odtenkih ste verjetno že opazili, tako je od vedno bilo in mislim da tudi vedno bo.
Tokrat sem se odločila za kombinacijo s klasično črno-belo. Spet ene super udobne pete z visoko platformo, ki mi dodajo potrebne centimetre. Kupila sem jih v Alpini (te trgovine sicer ne obiskujem, saj me asocira na babice, ki kupujejo udobno obutev njihovim letom primerno, ampak vidim, da jim delam krivico).
Hlače in majčka pa sta iz moje priljubljene trgovine H&M, iz katere imam vsaj polovico oblačil v moji omari. Všeč mi je predvsem ker pri njih za modna oblačila ni potrebno odšteti goro denarja, je pa res da je vsaka kolekcija poglavje zase in v tej, ki jo sedaj ponujajo mi je redko kateri kos všeč. Tale majčka je recimo bila 9€, prejšnji teden pa sem jo na Čopovi opazila znižano na 3(!)€, če pohitite jo mogoče še ulovite.
Majčka: H&M
Hlače: H&M
Obutev: Alpina
Očala: Moschino
Nakit: Swarovski


Foto: Črt Lipej8 komentarjev :

Unknown pravi ...

Alpina ma hude čevlje. Letos pozimi mi je mama kupla dvojne, ko so bla znižanja- imajo res huda znižanja samo js cifre težko dobim. No te so bile v Outletu Alpina kupljene in so bile iz 120 € znižane na 35...

Eva* pravi ...

Ja, zanimivo kako si o kakšni trgovini ustavim(o) čisto napačno mnenje.
Moje so tudi bile znižane, redne cene majo kr navite ja.

Unknown pravi ...

Čudovit pomladen outfit, hlače so čist hude <3

Eva* pravi ...

hvala :)

Eva pravi ...

Waaaaaaaw čevlji so noro dobri!

xoxo

Sandra pravi ...

Kak hud outfit. :)
Čevlji zmagajo. <3 A si jih že dolgo nazaj kupila? :)

Eva* pravi ...

Hvala Eva :)

Eva* pravi ...

Hvala Sandra :)
Ja, skoraj eno leto nazaj.

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...