Navbar sticky

ponedeljek, 16. marec 2015

Jessica - Sunset PlazaJessica laki so me prepričali s kvaliteto, dobro izbiro barv in polno prekrivnostjo, ki se doseže z enim do dvema nanosoma. Lep, glossy finish daje tudi brez nadlaka, vendar ga sama vseeno uporabljam za daljšo obstojnost. Širina in oblika čopiča je ravno pravšnja kar omogoča enostaven nanos. Lak vsebuje 14.8 ml, kar je ogromno, pri tem pa je najbolje da se lak ne strdi. Tale lepotec v odtenku "Sunset Plaza" iz serije custom nail colour je star že kar nekaj let, vendar je mazljivost enaka kot prvi dan. Cena se giblje okrog 10-15€.


Za nadlak sem uporabila Yes love lakec, ki je označen s številko 23. Lak sem kupila po ogromno pohvalah na blogih in forumih. Je hitro sušeč, kar mu štejem v veliko prednost, saj zame ni hujšega kot čakati ure in ure da je lak popolnoma suh. Yes love laki se ponašajo tudi z ogromnim! številom odtenkov. Kupila sem ga v Italiji in mislim, da pri nas še ni dosegljiv, so pa dostopni na Ebayu po smešno ugodni ceni.
Na prstanec in mezinec sem dodala še Essence nail art twins glitter topper v odtenku "02 julia" čez katerega nimam pripomb, edino odstranjevanje je izziv, kar pa je skupno večini glitter topperjem. 

7 komentarjev :

Unknown pravi ...

Jessice lakci so res najbolj vzdržljivi lakci. Imam od mame ene 4 stare več kot 10 let in so še vedno isti tekoči.

Eva* pravi ...

Res so noro dobri laki.
Si me ti v 8 ali pa 9.razredu okužila z njimi, mislim da je ta ravno iz tistega obdobja :)

Eva* pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Unknown pravi ...

Jaja tej so bili moji prvi tako da bo kar držalo...zdej jih sicer bolj poredko kupujem :D mam trenutno "nobuy" z laki :D

Eva* pravi ...

Bo kmalu prišel "Du-bay" boš vidla :D

Eva* pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Unknown pravi ...

Bo ja, zdej ko imam po pol leta spet dolge nohte!

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...