Navbar sticky

nedelja, 15. marec 2015

Chanel - Coco MademoiselleMoja prva objava bo posvečena parfumu Coco Chanel Mademoiselle, od katerega sem tudi dobila navdih za ime bloga.
"Madmozelček" je eden od mojih najljubših parfumov, h kateremu se vedno vračam. Je klasika med parfumi, cvetlično-orientalski vonj, nevsiljiv a zelo obstojen.
Dejstvo je, da ga uporablja kar precejšnje število žensk, tako da če vas to moti o nakupu razmislite, pred nakupom pa ga tudi res dobro stestirajte.
Zelo mi je všeč steklenička, ki je klasični Chanel, prav chanelovsko zasoljena pa je tudi cena. Za 50ml-Eau de parfum boste v drogerijah odštele okoli 80€, priporočam da preverite katero od preverjenih spletnih prodajaln, kjer ga lahko najdete občutno ceneje, ali pa počakate na kakšne popuste (ki so sicer za Chanel bolj redki, jaz sem ga ujela ko so zapirali Limoni po 15% nižji ceni)
Uvrstila bi ga med bolj zimske vonje, za poletje je definitivno pretežek zato se za letos od njega počasi poslavljam. Nadomestili ga bodo Hermesov »Un jardin sur le Nil«, Elizabeth Arden »Green tea« in Escada »Born in paradise«, o njih pa mogoče v kakšni drugi objavi.
Kateri pa so vaši najljubši vonji?

Ni komentarjev :

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...